Εργαζόμενοι «Αμ. Φλέμινγκ»: Είμαστε οργισμένοι κι αγανακτισμένοι κ. Χατζηδάκη

Παρέμβαση στις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί από την πρόσφατη επίσκεψη του υπουργού Εργασίας, Κωστή Χατζηδάκη, στα Μελίσσια, όπου, μαζί με τη δήμαρχο Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά, επισκέφθηκαν το Νοσηλευτικό Ίδρυμα Εμπορικού Ναυτικού (ΝΙΕΝ) και την πτέρυγα «Μπόμπολα», κάνει το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ».

«“Το ‘να χέρι νίβει τ’ άλλο” λέει το λαϊκό απόφθεγμα και στην περίπτωση του υπουργού κ. Χατζηδάκη και της δημάρχου Μελισσίων ταιριάζει γάντι. Ο λόγος για το σχόλιο του κ. Χατζηδάκη, που ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και δίνει συγχαρητήρια στη δήμαρχο που θα αξιοποιήσει το ΝΙΕΝ που ήταν παρατημένο και ρήμαζε! Ο ίδιος δε, δηλώνει “αποφασισμένος” και “δεσμεύεται προσωπικά” ότι τίποτα δεν θα πάει στραβά! Αμέσως παρακάτω, δίνει κι’ άλλα μπράβο στη δήμαρχο, που θα αξιοποιήσει την Πτέρυγα “Μπόμπολα”» αναφέρει στην ανακοίνωσή του το Σωματείο, στην ανακοινώσή του, η οποία καταλήγει ως εξής:

«Είμαστε σίγουροι πως δεν τελειώσατε εδώ. Όσο η “ανάπτυξη” θα προχωράει, όσο οι δουλειές της αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας πληθαίνουν, τόσο θα πληθαίνουν και οι ανάλογες δηλώσεις. Σας λέμε ότι είμαστε οργισμένοι και αγανακτισμένοι. Όχι μόνο οι εργαζόμενοι του “Φλέμιγκ”, αλλά και μεγάλο μέρος των κατοίκων της περιοχής μας και της Αττικής ολόκληρης. Είμαστε οργισμένοι και αγανακτισμένοι όλοι  όσοι υποφέρουμε μέσα σε αυτές τις τραγικές συνθήκες που μας έχετε καταδικάσει να ζούμε, μέρα με τη μέρα.  Όλοι όσοι δεν αντέχουμε την κοροϊδία σας. 

»Εμείς καλούμε τους συναδέλφους μας, τους ασθενείς και τους κατοίκους της περιοχής να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για να ανοίξει η Πτέρυγα “Μπόμπολα” και να παρέχει υγειονομική φροντίδα στον κόσμο. Για να μην ξεπουληθεί με τον ένα ή με τον άλλο “τρόπο”.

»ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ κ. ΥΠΟΥΡΓΕ, κ. ΔΗΜΑΡΧΕ, που χαίρεστε για 4 τμήματα νηπιαγωγείου στην Πτ. “Μπόμπολα” (και που δεν θα μπορούσαν να είναι πουθενά αλλού), ξέρετε πόσοι ασθενείς βρίσκονται στα ράντζα; Ξέρετε πόσους νεκρούς “μετράμε” ως σήμερα; Γι’ αυτά δεν αισθάνεστε επιτέλους την ανάγκη να πεισμώσετε και να “ενδιαφερθείτε προσωπικά”, μήπως και γλιτώσει κανένας άνθρωπος;».

Διαβάστε όλη την ανακοίνωση του Σωματείου

The post Εργαζόμενοι «Αμ. Φλέμινγκ»: Είμαστε οργισμένοι κι αγανακτισμένοι κ. Χατζηδάκη appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα