Έργα 6 εκατ. ευρώ ξεκινούν στο ΟΑΚΑ με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής

Ως μια σημαντική ημέρα, η οποία σηματοδοτεί μια νέα εποχή για το ΟΑΚΑ, χαρακτήρισε ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης τη σημερινή (24/5), με αφορμή την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης μέσω της οποίας η Περιφέρεια Αττικής χρηματοδοτεί με 5.847.840,00 ευρώ (συν ΦΠΑ) έργα εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ.

Όπως επισημάνθηκε από τον περιφερειάρχη το ΟΑΚΑ «σύντομα θα γίνει και πάλι μητροπολιτικός πόλος αθλητισμού διεθνούς εμβέλειας».

Η προγραμματική σύμβαση υπεγράφη μεταξύ του περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, του υφυπουργού Αθλητισμού και Πολιτισμού Λ. Αυγενάκη και του προέδρου του ΟΑΚΑ Ν. Βιδάκη. Η προγραμματική προβλέπει μεταξύ άλλων την αντικατάσταση του συνόλου των συνθετικών ελαστικών ταπήτων (ταρτάν) του ΟΑΚΑ (κεντρικός στίβος, Κ1, Κ2, προπονητήριο ΣΕΓΑΣ), τη στεγανοποίηση της οροφής του κλειστού γυμναστηρίου αθλοπαιδιών «Νίκος Γκάλης», συνολικής επιφάνειας 2.767τ.μ., τη στεγανοποίηση της οροφής του κλειστού κολυμβητηρίου συνολικής επιφάνειας 4.953τ.μ. και την αντικατάσταση τμημάτων περίφραξης του ΟΑΚΑ.

Με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης πραγματοποιήθηκε συνέντευξη Τύπου στην οποία συμμετείχαν εκτός από τον κ. Πατούλη και τον κ. Αυγενάκη, ο πρόεδρος του ΟΑΚΑ Ν. Βιδάκης, ο συντονιστής γενικός διευθυντής ΟΑΚΑ Κ. Χαλιορής, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σ. Καπράλος, η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σ. Σακοράφα και η εκπρόσωπος του ΣΕΓΑΣ στην ΕΟΕ Τ. Κελεσίδου. Παρόντες ήταν επίσης η αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Λ. Κεφαλογιάννη, ο γ.γ. Αθλητισμού Γ. Μαυρωτάς, αθλητές, προπονητές και παράγοντες του αθλητισμού.

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της Περιφέρειας ΑττικήςΛήψη

The post Έργα 6 εκατ. ευρώ ξεκινούν στο ΟΑΚΑ με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα