Έρχεται το 44ο Φεστιβάλ Παιδιού στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Έρχεται το 44ο Φεστιβάλ Παιδιού στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, για ακόμα μία χρονιά. Φέτος θα διεξαχθεί την Παρασκευή 31 Μαΐου στις 17:00 – 22:00, όπως επίσης το Σάββατο και την Κυριακή 1-2 Ιουνίου 10:00, – 14:00 & 17:00 – 22:00.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το Φεστιβάλ Παιδιού αποτελεί για χρόνια θεσμό για τον Δήμο. Το 44ο Φεστιβάλ Παιδιού θα έχει πλήθος δραστηριοτήτων,

όπως παιχνίδια λούνα παρκ, τέρμα ποδοσφαίρου και μπάσκετ, mini golf, ping pong, survivor games, πύργο αναρρίχησης, flying fox, τοξοβολία, εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης, όπως εργαστήρια ζωγραφικής, origami, decoupage, αργαλειού, κατασκευής ξύλινου κοσμήματος και ονειροπαγίδας.

Τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να επισκεφτούν το mini πλανητάριο και να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία εικονικής πραγματικότητας.

Ξυλοπόδαροι, μασκότ, ταχυδακτυλουργοί θα είναι εκεί για να προσφέρουν άφθονες στιγμές διασκέδασης στα παιδιά, τα οποία θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν το face painting, μπαλονοκατασκευές και να παρακολουθήσουν bubble shows.

Από το φετινό Φεστιβάλ Παιδιού δεν θα λείπουν οι εκπλήξεις και τα δώρα για τους μικρούς μας φίλους.

The post Έρχεται το 44ο Φεστιβάλ Παιδιού στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έρχεται, 44ο Φεστιβάλ Παιδιού, Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης,erchetai, 44o festival paidiou, dimo lykovrysis – pefkis