Επιταγές αξίας 1.000 ευρώ και δώρα πρόσφερε στο Αναρρωτήριο Πεντέλης ο ΟΚΠΑΔΒ

Τη Δευτέρα 20/12/2021 η πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Βριλησσίων και αντιδ/ρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Αγωγής Υγείας, Β. Αρσένη-Λάμπρου, παρέδωσε στον διευθυντή του Αναρρωτηρίου Πεντέλης το οποίο φιλοξενεί παιδάκια, κ. Καραγκούνη, επιταγές αξίας 1.000 ευρώ, έσοδα από το χριστουγεννιάτικο bazaar που πραγματοποίησε ο Οργανισμός, καθώς και διάφορα δώρα που συγκεντρώθηκαν το Σάββατο στη δράση με το «Όλοι μαζί Μπορούμε».

Την

πρόεδρο συνόδευσε ο προϊστάμενος Κοινωνικών Δομών ΟΚΠΑΔΒ κ. Μποζάς, η εθελόντρια της Κοινωνικής Ιματιοθήκης, Πάκου Λάγια, καθώς και η δημότισσα Βριλησσίων Φουκαρακη Χαρά.

Ο ΟΚΠΑΔΒ αναφέρει σχετικά: «Είναι σημαντικό να τονιστεί η μεγάλη υποστήριξη της κ. Φουκαράκη η οποία προσέφερε πολλά δώρα για το κάθε παιδί, είδη φαρμακείου, πάνες, τροφές κ.λπ. Η προσφορά της στον Κοινωνικό Οργανισμό είναι διαχρονικά τεράστια. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Ράπτη Σοφία, μέλος του Δ.Σ. ΟΚΠΑΔΒ για τη συνεργασία με το Αναρρωτήριο Πεντέλης. Ευχαριστούμε το προσωπικό του Αναρρωτηρίου Πεντέλης για την ξενάγηση και την ενημέρωση για το Ίδρυμα. Συγχαρητήρια για το τεράστιο έργο το οποίο όλοι προσφέρουν. Δεν αποτιμάται».

The post Επιταγές αξίας 1.000 ευρώ και δώρα πρόσφερε στο Αναρρωτήριο Πεντέλης ο ΟΚΠΑΔΒ appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα