Επίσκεψη του περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη στη Βαρβάκειο Αγορά

Τη Βαρβάκειο Αγορά επισκέφθηκε το πρωί της Μ. Πέμπτης 21 Απριλίου ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης προκειμένου να ενημερωθεί για το πώς κυμαίνονται οι τιμές των προϊόντων, αλλά και για την τήρηση όλων των απαιτούμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων ενόψει του Πάσχα. Τον κ. Πατούλη συνόδευε ο αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Γ. Δημόπουλος.

Ο κ. Πατούλης κατά την επίσκεψη του, συνομιλώντας με τον αντιπρόεδρο Κρεοπωλών Βαρβακείου Αγοράς Ανδρέα Νιώτη,

αλλά και με καταναλωτές που πραγματοποιούσαν τις αγορές τους, είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για την εικόνα που παρουσιάζει η κίνηση στην αγορά.

Να σημειωθεί ότι με εντολή του περιφερειάρχη, οι έλεγχοι διενεργούνται σε τακτικό επίπεδο όλη τη διάρκεια της σαρακοστής και εντατικοποιήθηκαν τις τελευταίες ημέρες ενόψει του Πάσχα. Συνολικά από τις γενικές Διευθύνσεις Δημόσιας Υγείας – Κοινωνικής Μέριμνας και Αγροτικής Οικονομίας Κτηνιατρικής – Αλιείας, κατά την περίοδο της σαρακοστής μέχρι και χθες, Τετάρτη 20 Απριλίου, πραγματοποιήθηκαν 6.966 έλεγχοι. Σε ένα ποσοστό περίπου 22% έγιναν συστάσεις, σε 6 περιπτώσεις στη Γ.Δ. Υγείας  διαπιστώθηκαν παραβάσεις και επιβλήθηκαν πρόστιμα, ενώ σε 7 περιπτώσεις ελέγχων προϊόντων κρέατος κατασχέθηκαν 1591,6 κιλά προϊόντων.

Οι αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες σε όλες της Περιφερειακές ενότητες θα συνεχίσουν όλο το επόμενο διάστημα τους εντατικούς ελέγχους στην αγορά.

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής

The post Επίσκεψη του περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη στη Βαρβάκειο Αγορά appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα