Επίσκεψη Π. Ιωάννου στον εκπρόσωπο του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα σεβασμιώτατο μητροπολίτη Λαοδικείας κ. Θεοδώρητο

Ο υποψήφιος Δήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος Λυκόβρυσης-Πεύκης κ. Παναγιώτης Ιωάννου επισκέφθηκε τον εκπρόσωπο του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαοδικείας κ. Θεοδώρητο .

Ο κ. Ιωάννου σε συνέχεια της επισκέψεως του στο Οικουμενικό Πατριαρχείο και της συνομιλίας με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο διατηρεί μια διαρκή επικοινωνία με τον πρώτο θρόνο της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Η

συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαοδικείας κ. Θεοδώρητο πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα συζητώντας τόσο για την Μητέρα Εκκλησία και το έργο που επιτελεί ανά τον κόσμο με την εμπνευσμένη καθοδήγηση του Οικουμενικού Πατριάρχη, όσο και τα προβλήματα που απασχολούν την σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στον κ. Ιωάννου καλή επιτυχία στον αγώνα του να διεκδικήσει το Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης  και προσκάλεσε τον κ. Ιωάννου στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά την επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη στην Αθήνα.

Μετά την συνάντηση ο κ. Ιωάννου δήλωσε : Είμαστε δίπλα στο μαρτυρικό Οικουμενικό Πατριαρχείο και με την παρουσία μας εδώ θέλουμε να εκφράσουμε την συμπαράσταση και τον σεβασμό μας για το έργο που επιτελεί και για την ιστορία που πρεσβεύει.

The post Επίσκεψη Π. Ιωάννου στον εκπρόσωπο του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα σεβασμιώτατο μητροπολίτη Λαοδικείας κ. Θεοδώρητο appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Επίσκεψη Π, Ιωάννου, Οικουμενικού Πατριαρχείου, Αθήνα, Λαοδικείας, Θεοδώρητο,episkepsi p, ioannou, oikoumenikou patriarcheiou, athina, laodikeias, theodorito