Επί ποδός η Πολιτική Προστασία του Δήμου Αμαρουσίου για την κακοκαιρία

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αμαρουσίου για τη διαχείριση των προβλημάτων που προκύπτουν από την εν εξελίξει κακοκαιρία, όπως ενημερώνει με σχετική ανακοίνωσή του ο Δήμος.

Για την άμεση καταγραφή και την ταχύτερη επέμβαση του προσωπικού Πολιτικής Προστασίας σε κάθε περιστατικό ανάγκης, ο Δήμος Αμαρουσίου ενημερώνει τους δημότες ότι μπορούν να επικοινωνούν στους εξής αριθμούς τηλεφώνου:

Στην πενταψήφια γραμμή Εξυπηρέτησης του Πολίτη: 15321.Στο τηλεφωνικό κέντρο του δημαρχείου Αμαρουσίου: 213 2038000.Απευθείας στην τηλεφωνική
γραμμή του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας στο 213 2038117 (μέχρι τις 6:00 μ.μ.).

«Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου βρίσκονται επί ποδός καταγράφοντας από το πρωί τις κλήσεις των πολιτών που αντιμετώπισαν προβλήματα από την ισχυρή βροχόπτωση επεμβαίνοντας σε κάθε περιστατικό ανάγκης. Σε ετοιμότητα θα βρίσκονται σε όλη τη διάρκεια της κακοκαιρίας για να προσφέρουν τη βοήθειά τους σε όποια περίπτωση τους ζητηθεί. Καλούμε τους πολίτες να επικοινωνούν άμεσα με τον Δήμο στα παραπάνω τηλέφωνα και, για λόγους ασφαλείας, να περιορίσουν τις άσκοπες μετακινήσεις» δήλωσε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης.

The post Επί ποδός η Πολιτική Προστασία του Δήμου Αμαρουσίου για την κακοκαιρία appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα