Επεισόδια στην πλατεία Άη Γιάννη στην Αγία Παρασκευή

Δεύτερη μέρα άρσης των περιοριστικών μέτρων και στην Αγία Παρασκευή σημειώθηκε μεγάλη ένταση. Πληροφορίες κάνουν λόγο για πολύ κόσμο και επέμβαση της αστυνομίας με περιορισμένη χρήση χημικών.

Τα επεισόδια γίνονται στην πλατεία Άη Γιάννη, όπου και χθες είχαμε πάρτι 800 με 10.000 ατόμων, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο δήμαρχος της πόλης, Βασίλης Ζορμπάς. Σύμφωνα με τις πληροφορίες αστυνομικοί χρειάστηκε να κάνουν περιορισμένη χρήση χημικών. Επίσης, υπάρχουν και αναφορές για συμπλοκές και πέτρες κατά των ΜΑΤ.

Δείτε
τις εικόνες που δημοσίευσε live ένας χρήστης του Facebook:

Όλα ξεκίνησαν μετά από πληροφορίες ότι υπήρχαν αρκετοί πολίτες συγκεντρωμένοι, με την απαγόρευση συναθροίσεων άνω των 10 ατόμων να βρίσκεται σε ισχύ (σ.σ.: και μάλιστα να επισύρει πρόστιμο 1.000 ευρώ).

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις και η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει.

Πηγή στοιχείων: newsit.gr

Νεότερη ενημέρωση από το zougla.gr - Ρεπορτάζ: Σωτήρης Σκουλούδης Επεισόδια στην Αγία Παρασκευή

Επεισόδια ξέσπασαν μετά τις 23.30 το βράδυ της Τρίτης στην Αγία Παρασκευή, μεταξύ ομάδας νεαρών και αστυνομικών.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, εμφανίστηκαν δύο διμοιρίες των ΜΑΤ στην πάνω πλατεία, στην οδό Αγίου Ιωάννου, όπου βρισκόταν συγκεντρωμένοι δεκάδες νεαρών.

Ακολούθησαν αψιμαχίες ενώ η αστυνομία έκανε χρήση χημικών κατά των νεαρών.

Από τα επεισόδια προκλήθηκαν ζημιές σε στάσεις λεωφορείων και κάδους απορριμάτων ενώ λίγο πριν τα μεσάνυχτα η ένταση εκτονώθηκε.

Στον φακό του zougla.gr ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς, αναφέρει ότι στην πλατεία γίνεται διακίνηση ναρκωτικών, ενώ ξεκαθαρίζει ότι δεν ήταν αυτός που ζήτησε την επέμβαση.

Δείτε τα βίντεο

The post Επεισόδια στην πλατεία Άη Γιάννη στην Αγία Παρασκευή appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα