Έως 10/3 οι αιτήσεις για συμμετοχή στα τμήματα του ΚΔΒΜ Δήμου Χαλανδρίου

Ο Δήμος Χαλανδρίου ενημερώνει ότι, σε συνεργασία με το υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης, συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του ΚΔΒΜ του Δήμου, στο οποίο θα υλοποιηθούν προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις Εθνικής και Τοπικής Εμβέλειας.

Στο ΚΔΒΜ του Δήμου Χαλανδρίου μπορούν να δημιουργηθούν

τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα:

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης, με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου του υποψήφιου.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση»

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής αυστηρά έως 10/03/2020 οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να απευθύνονται στην εκπρόσωπος του Δήμου Χαλανδρίου Γωγώ Ράπτη, στον τηλ. αριθμό 210 -68.99.925 (Ταχ. Διεύθυνση: Στρ. Παπάγου αρ. 7, Χαλάνδρι Αττικής Email: [email protected]).

H αίτηση, μαζί με το αντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου, θα κατατίθεται στο γενικό πρωτόκολλο του Δήμου Χαλανδρίου επί των οδών Αγ. Γεωργίου 30 & Αριστείδου.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

The post Έως 10/3 οι αιτήσεις για συμμετοχή στα τμήματα του ΚΔΒΜ Δήμου Χαλανδρίου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα