Εορταστικά πακέτα σε 140 οικογένειες σε Λυκόβρυση & Πεύκη

Με μια λιτή εκδήλωση, μέσα σε ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα, το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Εθελοντισμού του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης ευχήθηκε στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου, ενόψει των Χριστουγέννων. Μεγάλοι χορηγοί της εκδήλωσης ήταν η φαρμακευτική εταιρεία Janssen-Cilag, η οποία προσέφερε εορταστικά πακέτα σε 140 οικογένειες και το Βρετανικό Σχολείο Saint Catherine΄s, όπου γονείς και παιδιά ετοίμασαν με πολλή αγάπη δώρα (ρούχα, παιχνίδια, βιβλία,

κ.ά.) τα οποία διατέθηκαν στους μικρούς μας φίλους.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Νίκος Γκαραβέλλας, και ο διευθύνων σύμβουλος της Janssen Ελλάδος, Pharmaceutical Companies of Johnson & Johnson, Μάκης Παπαταξιάρχης.

Ο δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης υπογράμμισε ότι «η δημοτική Αρχή και οι κοινωνικές υπηρεσίες προσπαθούν καθημερινά να αφουγκραστούν τις ανάγκες των συμπολιτών μας και μέσα από ένα πλέγμα υπηρεσιών και παροχών καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ανακουφιστούν όσοι αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Ιδιαίτερα στάθηκε στην αναγκαιότητα σύμπραξης του Δήμου με ιδιωτικές επιχειρήσεις και φορείς, τονίζοντας ότι συνιστούν ένα συνεχές δίπολο ικανό να συμβάλλει στην κοινωνική ευημερία. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τόσο την εταιρεία Janssen-Cilag όσο και τα εκπαιδευτήρια St. Catherine΄s British School που δίνουν πάντα τη δική τους συνεισφορά σε παρόμοιες δράσεις και σε κάθε ευκαιρία δείχνουν το κοινωνικό τους πρόσωπο και βοηθούν σημαντικά την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου μας».

Ο κ. Γκαραβέλλας, με τη σειρά του, εξέφρασε θερμές ευχαριστίες στη Janssen και το Βρετανικό Σχολείο Saint Catherine΄s, δύο ιδιωτικούς φορείς οι οποίοι, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, «ανταποκρίνονται κάθε φορά με ειλικρινή αλληλέγγυα διάθεση στα καλέσματα της κοινωνικής υπηρεσίας». Επιπλέον, επεσήμανε ότι «ο εθελοντισμός και η εταιρική κοινωνική ευθύνη είναι έννοιες, αξίες, πράξεις που συμβάλλουν στην επιτυχή εκπλήρωση του σκοπού και των στόχων των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου για μια δίκαιη, τοπική κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς».

Τέλος, ο κ. Παπαταξιάρχης ανέφερε ότι η εταιρεία της οποίας ηγείται «παραμένει πιστή στη δέσμευσή της για κοινωνική υπευθυνότητα» και χαρακτήρισε την εταιρεία «γείτονα-συμπολίτη», τονίζοντας ότι «με συνέπεια, συνέχεια και σεβασμό θα στέκεται αρωγός στις δράσεις της κοινωνικής υπηρεσίας οι οποίες αφορούν ευάλωτες ομάδες πληθυσμού». Επίσης, υπογράμμισε ότι «πίσω από κάθε εταιρεία βρίσκονται άνθρωποι και είναι εκείνοι που διαμορφώνουν την κουλτούρα της και αποτελούν το όχημα ώστε να μπορεί να ανταποκρίνεται στις θεμελιώδεις αρχές και αξίες της». Τέλος, μετέφερε τις ευχές του προσωπικού της εταιρείας Janssen που, όπως τονίστηκε, με περίσσευμα αγάπης ετοίμασε τα εορταστικά πακέτα τα οποία προσφέρθηκαν στους δικαιούχους από στελέχη της εταιρείας.

The post Εορταστικά πακέτα σε 140 οικογένειες σε Λυκόβρυση & Πεύκη appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα