Έντονα συναισθήματα στην παράσταση «Οδός 19, αριθμός 15»

Ξεκίνησαν οι θεατρικές παραστάσεις στις «Ιωνικές Μέρες 2019» που διοργανώνει ο Δήμος Νέας Ιωνίας και την πρώτη παράσταση με τίτλο «Οδός 19, αριθμός 15: η προσφυγική Ελευθερούπολη και η περίπτωση Μουταλάσκη» παρακολούθησε η δήμαρχος Νέας Ιωνίας.

Η κ. Δέσποινα Θωμαΐδου έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

Με την καθηλωτική ερμηνεία της Νένας Μεντή, τις συγκινητικές μαρτυρίες της Κλειούς Χατζηαλέξη, εργάτριας της κλωστοϋφαντουργίας Μουταλάσκη, τη σκηνοθετική ματιά της Παρασκευής Καλογεράκη και το ανέκδοτο υλικό του προέδρου του ΚΕΜΙΠΟ,

Λουκά Χριστοδούλου, ξεκίνησαν οι θεατρικές παραστάσεις στο πλαίσιο του θεσμού «Ιωνικές Μέρες Τέχνη & Πολιτισμού 2019» του Δήμου Νέας Ιωνίας.

Το θεατρικό έργο – ντοκουμέντο «Οδός 19, αριθμός 15: η προσφυγική Ελευθερούπολη και η περίπτωση Μουταλάσκη» μας πλημμύρισε με έντονα συναισθήματα και συγκίνησε τους θεατές με δάκρυα πονεμένα και αβίαστα να κυλούν για να ξεπλύνουν τον πόνο τους.

Με τον Λουκά επιλέξαμε το συγκεκριμένο έργο διότι είναι η ψυχή και η ζωή της πόλης μας. Η προσφυγική Ελευθερούπολη που για εμάς είναι οι ρίζες, οι μνήμες, όλη μας η ζωή!

Σας περιμένουμε κι απόψε!

The post Έντονα συναισθήματα στην παράσταση «Οδός 19, αριθμός 15» appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα