Ενότητα: Αναίτια και προκλητική προσαγωγή του Γ. Σπαθόπουλου στη ΓΑΔΑ

Για «αναίτια και προκλητική» προσαγωγή του μέλους της Γ. Σπαθόπουλου στη ΓΑΔΑ κάνει λόγο η παράταξη Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι.

Το μέλος της παράταξης και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου προσήχθη στη ΓΑΔΑ σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου 2019, κατά τη μαθητική παρέλαση στην Αθήνα.

Σε ανακοίνωσή της η παράταξη επισημαίνει:

Η δημοτική παράταξη Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι καταγγέλλει την προκλητική και αναίτια προσαγωγή του μέλους της και υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Γ. Σπαθόπουλου στη ΓΑΔΑ την Κυριακή 24 Μαρτίου 2019.

Ο Γ. Σπαθόπουλος συνελήφθη μαζί με τον Παν. Μαντά στο Σύνταγμα, 150 μακριά από τον χώρο της μαθητικής παρέλασης, γιατί συμμετείχαν στη διανομή ανακοινώσεως της πολιτικής οργάνωσης ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ (RESTART) για το νόημα της εθνικής μας επετείου της 25ης Μαρτίου 1821.

Τέτοιου είδους αυταρχικές ενέργειες από την πλευρά της Αστυνομίας, με εντολή της «αριστερής» κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούν ευθεία παραβίαση των δημοκρατικών δικαιωμάτων του λαού και σκοπεύουν στην κατατρομοκράτησή του.

Η ελεύθερη διακίνηση των δημοκρατικών – πατριωτικών ιδεών αποτελεί αναφαίρετο συνταγματικό δικαίωμα το οποίο η παράταξή μας έχει υπερασπιστεί όλα τα τελευταία χρόνια της μνημονιακής επιτροπείας της χώρας μας.

Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη μας στους αγωνιστές Γ. Σπαθόπουλο και Παν. Μαντά και καλούμε και όλες τις παρατάξεις στον Δήμο μας να καταδικάσουν τις αντιδημοκρατικές αυτές πρακτικές.

The post Ενότητα: Αναίτια και προκλητική προσαγωγή του Γ. Σπαθόπουλου στη ΓΑΔΑ appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα