Έναν νέο πολυχώρο αποκτά ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής τους επόμενους μήνες

Έναν νέο πολυχώρο πολιτισμού, τεχνών και δραστηριοτήτων δημιουργεί ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, ο οποίος, εάν όλα πάνε καλά, θα είναι έτοιμος τους επόμενους μήνες. Ο δήμαρχος της πόλης Νίκος Μπάμπαλος, μαζί με κλιμάκιο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, επιθεώρησε τα έργα για να καθοριστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες των κατασκευών, τώρα πλέον που το κτήριο έχει αρχίσει να παίρνει την τελική του μορφή εξωτερικά αλλά και εσωτερικά.

Αυτή την περίοδο ολοκληρώνονται οι εργασίες στις αίθουσες του αναστυλωμένου κτηρίου, οι οποίες, μεταξύ άλλων, συμπεριλαμβάνουν εκθεσιακούς

χώρους, χώρους μαθημάτων και δραστηριοτήτων, συνεδριακή αίθουσα, γραφεία και, φυσικά, χώρους υποδοχής και αναμονής. Όλα αυτά θα ρευματοδοτούνται και με χρήση φωτοβολταϊκών συστημάτων, σε έναν πολυχώρο που έχει κατασκευαστεί με υλικά που το καθιστούν ενεργειακά «πράσινο» και φιλικό προς το περιβάλλον.

Οι εργασίες αναστύλωσης γίνονται με χρηματοδότηση που διεκδίκησε και πέτυχε η δημοτική αρχή του Νίκου Μπάμπαλου από ευρωπαϊκά κονδύλια και άρα δεν κοστίζει τίποτε στο δημοτικό ταμείο, όπως τονίζει η σχετική ανακοίνωση.

«Ανυπομονώ να παραδώσουμε στους δημότες μας αυτόν τον νέο χώρο, ένα σύγχρονο κτήριο που όμως έχει κρατήσει την παράδοση του ιστορικού, παλαιού εργοστασίου, που θα μείνει κληρονομιά στην πόλη για πολλές γενιές οι οποίες θα ακολουθήσουν. Πάντα με σεβασμό και αρμονία με το παρακείμενο πάρκο, ώστε στο Ο.Τ.216, όπως λέμε εμείς οι Ηρακλειώτες το σύνολο του χώρου, να αποτελέσει ένα ακόμα στολίδι, ένα ακόμα τοπόσημο για το Ηράκλειό μας», δήλωσε σχετικώς ο δήμαρχος.

The post Έναν νέο πολυχώρο αποκτά ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής τους επόμενους μήνες appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα