Ένα ακόμη τροχαίο στη Χαρ. Τρικούπη και Λεβίδου στην Κηφισιά – Επέμβαση του Δήμου ζητούν πολίτες

Σωρεία σχολείων προκάλεσε ανάρτηση δημότη Κηφισιάς για ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα στη συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Λεβίδου στην Κηφισιά, το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019.

Η δημότης που ανέβασε την ανάρτηση ανέφερε ότι έχει ξαναγράψει πολλές φορές για τα συνεχή ατυχήματα στο σημείο, ενώ επισημαίνει και το γεγονός ότι δεν λειτουργούν οι λάμπες στον δρόμο τις βραδινές ώρες, κάτι που καθιστά ακόμη πιο επικίνδυνη τη διέλευση από τη συγκεκριμένη περιοχή, καλώντας τον Δήμο Κηφισιάς

να λάβει κάποια μέτρα.

Μετά την ανάρτηση ξεκίνησε διαδικτυακός διάλογος για το ποιος έχει την ευθύνη της Χαρ. Τρικούπη (Δήμος Κηφισιάς ή Περιφέρεια Αττικής), ενώ στον διάλογο παρενέβη και ο δημοτικός σύμβουλος Κηφισιάς Χρήστος Καλός, σημειώνοντας ότι η Χαρ. Τρικούπη έως την Μπακογιάννη ανήκει στην ευθύνη του Δήμου, προσθέτοντας ότι «επειδή δεν υπάρχει διαγράμμιση, θεωρείται ότι είναι μίας λωρίδας (ενδιαφέρον σε περίπτωση ατυχήματος σε αναστροφή). Σαμαράκια απαγορεύονται. Ακόμα και αυτά που υπάρχουν είναι πλέον παράνομα και έπρεπε να είχαν αποξηλωθεί προ πενταετίας (υπάρχει εισαγγελική εντολή)».

The post Ένα ακόμη τροχαίο στη Χαρ. Τρικούπη και Λεβίδου στην Κηφισιά – Επέμβαση του Δήμου ζητούν πολίτες appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα