Εκτός έδρας ήττα για τους Ίωνες από τον Παπάγο

Ήττα εκτός έδρας υπέστη η ομάδα των Ιώνων από τον Παπάγο με 3-0 σετ  (27-25, 25 -22, 30-28) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Β’ εθνικής για τον Αθηναϊκό Όμιλο.

Μετά τον αγώνας ο κεντρικός μπλόκερ των Ιώνων Κώστας Στυλιαράς δήλωσε:

«Χάσαμε ένα παιχνίδι που ήταν στα μέτρα μας από την κακή αμυντική λειτουργία. Ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε στη διάρκεια και εκεί υστερήσαμε, ενώ τακτικά πήγαμε πολύ καλά στο κομμάτι σερβίς-μπλοκ. Οι ομάδες γνωρίζονται πάρα πολύ καλά λόγω της συνεργασίας που έχουμε με τον Παπάγο στον τομέα ανταλλαγών

βίντεο και οι ομάδες ήταν διαβασμένες, θα έλεγα, και στην τελευταία λεπτομέρεια και αυτό φάνηκε από το πόσο ανταγωνιστικά ήταν τα σετ. Υποχωρήσαμε στην 6η θέση της βαθμολογίας και υποδεχόμαστε τον Πανελλήνιο, ομάδα που έχει βλέψεις ανόδου, αλλά έχει και αρνητικά αποτελέσματα τις τελευταίες αγωνιστικές. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Η ομάδα αποτελείται από έμπειρους παίκτες που έχουν μάθει να νικούν και να κατακτούν τίτλους και, αν και φέτος έχουμε σωρεία ανεπίλυτων προβλημάτων, τόσο εμείς όσο και η προπονήτρια μας παλεύουμε με ότι μέσα διαθέτουμε».

Ίωνες (Σταθάτου): Μπαλαρής (αρχηγός), Χριστοδούλου, Χρηστίδης, Παναγόπουλος (lybero), Λένας, Παπαϊωάννου, Δανιάς, Στυλιαράς.

The post Εκτός έδρας ήττα για τους Ίωνες από τον Παπάγο appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα