Εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση για τον Σύλλογο Κοντόπευκου-Παράδεισου-Πευκακίων Αγίας Παρασκευής

Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του 7ου Δημοτικού Σχολείου η εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση του Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού Συλλόγου Κοντόπευκου-Παράδεισου-Πευκακίων Αγίας Παρασκευής.

Πρόεδρος της γενικής συνέλευσης εξελέγη ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Μ. Γαβράς, με γραμματέα την κ. Μ. Κουκούμα. Τον διετή διοικητικό απολογισμό παρουσίασε ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Αν. Αβραμίδης και την έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής η πρόεδρός της Τ. Αντζουλάτου. Υπερψηφίσθηκαν από το σώμα της συνέλευσης και ξεκίνησε η ψηφοφορία

για την εκλογή των μελών που θα συγκροτήσουν το νέο Δ.Σ. και τη νέα Ε.Ε.

Στην εκδήλωση παρέστησαν δεκάδες μέλη και απηύθυναν χαιρετισμούς εκ μέρους του δημάρχου ο αντιδήμαρχος Β. Σάρκουλας (Αγία Παρασκευή η Πόλη μας), ο νικητής των δημοτικών εκλογών και από 1/1/24 δήμαρχος Γιάννης Μυλωνάκης (Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή), ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος (Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής) και οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Οικονόμου Γιώργος (Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή), Τσιμπουκάκης Ηλίας (Λαϊκή Συσπείρωση Αγίας Παρασκευής), Αντωνίου Παναγιώτης (Φυσάει Κόντρα στην Αγία Παρασκευή) και Κ. Τσιαμπάς (Όραμα για την Αγία Παρασκευή). Χαιρέτισαν τη γενική συνέλευση επίσης ο διευθυντής του 7ου Δημοτικού Σχολείου και δημοτικός σύμβουλος Ι. Λογοθέτης και ο πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Αγίας Παρασκευής κ. Κουντούρογλου.

Επίσης, παρέστησαν δημοτικοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος της ΕΝΕΒΑΠ Μάκης Τάρλας, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κατοίκων Τσακού Π. Πανουτσακόπουλος και ο πρόεδρος του Δικτύου Ανταλλαγής και Αλληλεγγύης Δ. Μυγδάνης.

Την Εφορευτική Επιτροπή αποτελούσαν η κ. Ε. Χατζοπούλου, η κ. Μ. Κουκούμα και ο κ. Β. Τραυλός.

Η ψηφοφορία συνεχίστηκε μέχρι της 4 το απόγευμα, συμμετείχαν 141 μέλη και έδωσε τα εξής αποτελέσματα:

Μέλη του νέου Δ.Σ. (κατά σειρά προτίμησης)1ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ2ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ (ΒΟΥΛΑ) ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ3ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ ΖΗΣΗΣ4ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ5ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ6ΜΠΟΥΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ7ΜΠΕΜΠΕΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ8ΖΟΥΡΝΑΤΖΗ ΘΕΟΔΩΡΑ9ΣΥΡΙΓΟΥ ΑΝΝΑΜΑΡΙΑ Αναπληρωματικά μέλη (κατά σειρά προτίμησης)1ΚΩΤΣΑΚΟΥ ΞΑΝΘΗ2ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ3ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΑΝΩΛΗΣ4ΔΗΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ5ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ6ΣΕΡΤΣΟΥ ΜΑΡΙΑ7ΦΛΩΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ Μέλη της νέας Ε.Ε. (κατά σειρά προτίμησης)1ΖΙΩΓΑ ΑΛΕΚΑ2ΔΗΜΑ ΣΟΦΙΑ3ΜΙΤΣΑΚΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

Η συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα θα προκύψει κατόπιν της πρώτης συνεδρίασης των τακτικών μελών του εντός δύο εβδομάδων από τη γενική συνέλευση, σύμφωνα με το καταστατικό.

The post Εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση για τον Σύλλογο Κοντόπευκου-Παράδεισου-Πευκακίων Αγίας Παρασκευής appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εκλογοαπολογιστική, Σύλλογο Κοντόπευκου-Παράδεισου-Πευκακίων Αγίας Παρασκευής,eklogoapologistiki, syllogo kontopefkou-paradeisou-pefkakion agias paraskevis