Εκδήλωση για τη γυναίκα στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού την Τετάρτη 20 Μαρτίου

Ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού προσκαλεί στην εκδήλωση – συζήτηση για την Γυναίκα, που διοργανώνει στο Πολιτιστικό Κέντρο Μπενετάτατου στο Ψυχικό (Γεωργ.Δροσίνη 3 Ψυχικό), στις 20 Μαρτίου 2024, στις 19:00.

Στη συζήτηση, που θα συντονίζει η φιλόλογος Νέλλη Λάβδα, θα συμμετέχουν οι κυρίες Ζωή Ράπτη, νομικός, βουλευτής, τ. υφυπουργός Ψυχικής Υγείας, Μίνα Γκάγκα, ιατρός με εκτεταμένο διεθνές ερευνητικό έργο, με περισσότερες από 14.000 αναφορές, η οποία ως αναπληρώτρια υπουργός Υγείας συνέβαλε στη διαχείριση της πανδημίας, Αννίκα Παπαντωνίου, εργαζόμενη μητέρα, αντιπρόεδρος του

Δ.Σ. της A.M. Nomikos Transworld Maritime Agencies SA και πρόεδρος του ΕΕΙ «Κολέγιο Αθηνών», Τίνια Απέργη, κλινική ψυχολόγος και καθηγήτρια ψυχολογίας στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος Deree College, ψυχολόγος με ειδικότητα στην εξάλειψη της ενδοοικογενειακής βίας, Εύη Τσακνιά, ζωγράφος και συγγραφέας, μια γυναίκα που αντικρύζει τον κόσμο με τη ματιά του καλλιτέχνη και Ελένη Κατσούλη, οικογενειάρχης, εργαζόμενη, παιδαγωγός, καλλιτέχνης, ενεργός πολίτης και… φοιτήτρια, που ανταπεξήλθε στους πολλαπλούς ρόλους της Γυναίκας.

The post Εκδήλωση για τη γυναίκα στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού την Τετάρτη 20 Μαρτίου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εκδήλωση, Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού, Τετάρτη 20 Μαρτίου,ekdilosi, dimo filotheis – psychikou, tetarti 20 martiou