Εκδήλωση ενημέρωσης για την πρόληψη καρδιοπαθειών στο δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού και οι «Γιατροί της καρδιάς μας» του Metropolitan General διοργανώνουν εκδήλωση ενημέρωσης για την πρόληψη καρδιοπαθειών τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018 στις 18:00 στην αίθουσα «Μ. Μερκούρη» του δημαρχείου Παπάγου – Χολαργού (Περικλέους 55, Χολαργός).

Οι καρδιοπάθειες παραμένουν η πιο συχνή αιτία θανάτου και η πρόληψη είναι καλύτερη από τη θεραπεία. Η ενημέρωση είναι το πρώτο βήμα για την πρόληψη και άρα, για την έγκυρη και

έγκαιρη αντιμετώπιση της κάθε ασθένειας.

Σπουδαίοι και καταξιωμένοι επιστήμονες από την ομάδα του Metropolitan General, «Οι γιατροί της καρδιάς μας», θα μιλήσουν για τους παράγοντες κινδύνου των καρδιοπαθειών, για την καρδιακή ανεπάρκεια, την υπέρταση, τις αρρυθμίες, πώς θα αποφύγουμε και θα αντιμετωπίσουμε το οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου και τον αιφνίδιο θάνατο κ.ά. Επίσης, θα δώσουν χρήσιμες συμβουλές για το πώς θα προστατεύσουμε και θα θωρακίσουμε την καρδιά μας.

Επιπλέον, σε όσους θα παρακολουθήσουν την εκδήλωση θα προσφερθεί δωρεάν καρδιολογικός έλεγχος στο Metropolitan General, κατόπιν ραντεβού για έναν μήνα και προνομιακές τιμές για επείγοντα και χρόνια περιστατικά.

Συντονιστές της εκδήλωσης είναι οι καθηγητές Στέφανος Φούσας και Σάββας Τουμανίδης.

Πρόσκληση σε εκδήλωση του Δήμου Παπάγου – Χολαργού για την πρόληψη καρδιοπαθειών

The post Εκδήλωση ενημέρωσης για την πρόληψη καρδιοπαθειών στο δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα