Εκδήλωση ευαισθητοποίησης παιδιών προσχολικής ηλικίας για τα ζώα συντροφιάς στη Μεταμόρφωση

Το Τμήμα Προάσπισης & Προαγωγής Δημόσιας Υγείας, σε συνεργασία με το Τμήμα Προσχολικής Αγωγής της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής & Προαγωγής Δημόσιας Υγείας του Δήμου Μεταμόρφωσης διοργάνωσαν δράση ευαισθητοποίησης για παιδιά προσχολικής ηλικίας σχετικά με τα ζώα συντροφιάς.

Συγκεκριμένα, πριν από λίγες ημέρες το Συνεδριακό Κέντρο της πόλης πλημμύρισε με τις χαρούμενες φωνές των παιδιών, που είχαν την ευκαιρία να παίξουν και να αλληλοεπιδράσουν με τα εκπαιδευμένα σκυλάκια θεραπείας της ομάδας Dogma Trainers, αλλά και να

ζωγραφίσουν και να συμμετέχουν στα εκπαιδευτικά εργαστήρια.

Στην δράση ευαισθητοποίησης συμμετείχε και η Μαρία Αρκούδη από την οργάνωση «NO KAKA», η οποία παρουσίασε στους γονείς και τα παιδάκια τα ειδικά φαρασάκια για τους σκύλους, που έχουν τοποθετηθεί σε πολλά σημεία του Δήμου Μεταμόρφωσης.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης Στράτος Σαραούδας και ο αντιδήμαρχος Προάσπισης & Προαγωγής Δημόσιας Υγείας Παναγιώτης Λουσίδης.

The post Εκδήλωση ευαισθητοποίησης παιδιών προσχολικής ηλικίας για τα ζώα συντροφιάς στη Μεταμόρφωση appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εκδήλωση, Μεταμόρφωση,ekdilosi, metamorfosi