Είδη φροντίδας για τα πυρόπληκτα ζώα συγκεντρώνει η Τ.Ο. Ηρακλείου Αττικής του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής

Η Τοπική Οργάνωση Ηρακλείου Αττικής ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, ύστερα από συνεννόηση με τις αρμόδιες υπηρεσίες, διοργανώνει δράση συγκέντρωσης ειδών για τη φροντίδα των πυρόπληκτων ζώων.

Στο πλαίσιο αυτό, και επειδή κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη, καλεί όσους μπορούν να συνεισφέρουν στα εξής είδη:

ΣκίαστραΛουριάΠεριλαίμιαΑντισηπτικάΞηρά τροφή, κονσέρβεςΒetadineΔοχεία νερού και φαγητούΓάζες, γατοπαγίδεςBox ΜεταφοράςΑναπλαστικές κρέμες και πολυβιταμίνες.

Τα

παραπάνω είδη θα συλλέγονται στο Pet Rescue (getpet.gr), Πρόγραμμα Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Ηρακλείου Αττικής (Φαναρίου 1, Ηράκλειο Αττικής, 210 2832580). Η δράση θα διαρκέσει έως τα μέσα Αυγούστου για τις ανάγκες που θα προκύπτουν συνεχώς, καθημερινές από 8:00 έως 15:30.

«Μιλώντας για τη ζωή και τη σημασία αυτής σε μια χώρα που, για ακόμη μια φορά φλέγεται, δεν πρέπει να προσπερνάμε τα πυρόπληκτα ζώα που δεν έχουν τρόπο να ξεφύγουν από τις πυρκαγιές» σημειώνει χαρακτηριστικά η Τ.Ο. του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.

The post Είδη φροντίδας για τα πυρόπληκτα ζώα συγκεντρώνει η Τ.Ο. Ηρακλείου Αττικής του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα