«Ε. Μπουσίου και Κ. Καλλιανιώτης δυναμώνουν την ομάδα που θα δώσει τη μάχη των εκλογών»

Η δημοτική παράταξη Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή εξέδωσε ανακοίνωση – «καλωσόρισμα» των δημοτικών συμβούλων Ευαγγελίας Μπουσίου και Κώστα Καλλιανιώτη στην ομάδα της, την οποία και κοινοποίησαν μέσω αποκλειστικής συνέντευξης στο «Ε».

Στην ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη αναφέρει:

Αποδεικνύοντας στην πράξη το αυτόνομο και αυτοδιοικητικό της προφίλ, η δημοτική παράταξη Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή καλωσορίζει στην ομάδα της τους δημοτικούς

συμβούλους Πεντέλης Ευαγγελία Μπουσίου και Κώστα Καλλιανιώτη.

Η πολύχρονη ενασχόλησή τους με τα κοινά του Δήμου και η αποδεδειγμένη αυτοδιοικητική εμπειρία τους καθιστά την όποια σύσταση περιττή. Η μέχρι πρόσφατα πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης και ο πρώην αντιπρόεδρος του Σώματος, αποτελούν δύο στελέχη με γνώσεις και πάθος, που θα συνεισφέρουν τα μέγιστα στην προσπάθεια της παράταξής μας να αλλάξει σελίδα στον Δήμο.

Ο ερχομός τους ενισχύει το σήμα που στείλαμε την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου από το Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων προς τους δημότες Πεντέλης, ότι ήρθε η ώρα να φτιάξουμε έναν Δήμο που να είμαστε εμείς.

Η «μάχη» ξεκινά με τις καλύτερες προϋποθέσεις, προοιωνίζοντας το αποτέλεσμά της…

The post «Ε. Μπουσίου και Κ. Καλλιανιώτης δυναμώνουν την ομάδα που θα δώσει τη μάχη των εκλογών» appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα