Δυναμική εκκίνηση για την παράταξη Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή και τον Πάνο Βραχνό

Με το σύνθημα «Η Αυτοδιοίκηση είναι πάνω από κόμματα» ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου Πάνος Βραχνός παρουσίασε σήμερα τους 25 πρώτους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του, Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή.

Στην κατάμεστη αίθουσα κεντρικού κινηματογράφου της πόλης, παρουσία εκπροσώπων τοπικών και περιφερειακών αρχών και πλήθους Μαρουσιωτών, ο κ. Πάνος Βραχνός υποσχέθηκε να δώσει την μάχη για το Μαρούσι με καθαρή γραμμή, με νέα πορεία στον Δήμο, επισημαίνοντας ότι «ο πολιτισμός της καθημερινότητας

είναι η πρώτη βασική μας προτεραιότητα».

Σε μια λιτή καλαίσθητη και εξαιρετικά οργανωμένη πολιτική εκδήλωση, ο κ. Βραχνός συγκέντρωσε την επιδοκιμασία και το θερμό χειροκρότημα χιλίων και πλέον Μαρουσιωτών που προσήλθαν στο κάλεσμά του.

Αιχμηρός, ταυτόχρονα αναλυτικός, πολιτικά γενναίος στους πολιτικούς του αντιπάλους, ο κ. Βραχνός «μοίρασε» δεκάδες μηνύματα με πολλούς αποδέκτες, ακόμα και στα πολιτικά κόμματα, που με τα «χρίσματα» παρεμβαίνουν στη λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η εκδήλωση μεταδιδόταν live από το internet, με μουσική υπόκρουση, αυτή του τραγουδιστή του λαού Λάκη Χαλκιά, ο οποίος παραβρέθηκε στην εκδήλωση και μίλησε με πολύ θερμά λόγια για τον φίλο του και γιατρό Π. Βραχνό.

Για την προσωπικότητα του κ.Βραχνού μίλησε επίσης με πολύ θερμά λόγια ο διευθυντής Αγγειοχειρουργικής του Νοσοκομείου ΚΑΤ, Χρυσόστομος Μαλτέζος.

Η ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου κ. Πάνου Βραχνού

Οι πρώτοι 25 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με την παράταξη Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή

ΟΝΟΜΑΕΠΩΝΥΜΟΙΔΙΟΤΗΤΑΧΡΗΣΤΟΣΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΒΕΛΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣΓΕΩΡΓΙΟΣΒΡΕΝΤΑΣΕΜΠΟΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ ΔΡΑΚΟΥΛΗΣΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣΑΝΤΩΝΗΣ ΔΡΙΜΕΡΗΣΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΖΑΠΑΝΤΙΩΤΗΣΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΕΜΠΟΡΟΣΣΟΦΙΑ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ ΘΕΑΤΡΟΥ/ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΙΩΑΝΝΟΥ ΙΑΤΡΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ/ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΥΘ.ΙΚΑ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΑΓΙΑΣΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣΙΩΑΝΝΗΣΚΑΜΠΟΣΙΩΡΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΟΥΜΠΟΥΛΗΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΠΥΡΟΣΚΟΥΡΚΟΥΛΟΣΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣΧΡΗΣΤΟΣΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣΙΑΤΡΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑΛΑΘΥΡΗΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣΕΛΕΝΗ ΛΕΚΚΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΤΕΩΣ ΓΥΜΝΑΣΙΑΡΧΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΙΔΙΑΣ ΕΣΟΥΣΑ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ/ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΩΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΜΑΡΚΕΤΟΣΕΜΠΟΡΟΣ ΦΩΤΕΙΝΗΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΓΙΟΥΛΑ ΜΠΑΡΛΑ ΙΑΤΡΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ ΘΩΜΑΣ ΜΠΙΛΟΡΟΓΛΟΥΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΥΔΡΑΙΟΣ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣΣΤΕΦΑΝΟΣΠΑΠΑΧΑΡΙΤΟΣΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣΝΙΚΟΛΑΟΣΠΕΠΠΑΣΕΜΠΟΡΟΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ/ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣΙΩΑΝΝΗΣΠΗΛΙΧΟΣΔ/ΝΤΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΓΟΝΗ ΣΜΠΟΝΙΑΔΙΚΗΓΟΡΟΣΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΤΑΤΣΗΣΑΘΛΗΤΙΚΟΓΡΑΦΟΣ/ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ

The post Δυναμική εκκίνηση για την παράταξη Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή και τον Πάνο Βραχνό appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα