Δράσεις του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ – ΟΚΑ Αμαρουσίου & Γύρω Δήμων ενόψει της απεργίας στις 9 Νοεμβρίου

Σύσκεψη συνταξιούχων πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου στο Μαρούσι, στην αίθουσα συνελεύσεων του δημαρχείου, όπου έγινε ενημέρωση από εκπρόσωπο της Ομοσπονδίας για όλα τα θέματα που τους συγκεκριμένους πολίτες, καθώς και για τα αποτελέσματα της συνάντησης με τον πρωθυπουργό και με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Επίσης έγινε συζήτηση για το ζήτημα της συμμετοχής των συνταξιοιύχων στο κάλεσμα των συνδικάτων για την πανελλαδική απεργία της 9ης Νοεμβρίου. Όπως αναφέρει το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ

ΟΚΑ Αμαρουσίου & Γύρω Δήμων, «αποφασίστηκε να γίνουν εξορμήσεις σε χώρους δουλειάς, σε γειτονιές, σε καφενεία όπου συχνάζουν οι συνταξιούχοι, σπίτι το σπίτι, ώστε το κάλεσμα να φτάσει σε δεκάδες συνταξιούχους και εργαζόμενους».

Επίσης προγραμματίστηκαν οι εξής δράσεις:

Εξόρμηση στο αμαξοστάσιο του Δήμου Κηφισιάς και στις λαϊκές αγορές Κηφισιάς και Ν. Ερυθραίας τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου.Εξόρμηση στη λαϊκή Αμαρουσίου την Τρίτη 1 Νοεμβρίου.Εξόρμηση στο αμαξοστάσιο του Δήμου Αμαρουσίου, καθώς και στα super market και τους εμπορικούς δρόμους της πόλης την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου.Πικετοφορία στο κέντρο του Αμαρουσίου στις 4 Νοεμβρίου, στις 6μ.μ.Εξόρμηση στους εμπορικούς δρόμους των Μελισσίων στις 7 Νοεμβρίου.Εξόρμηση στο αμαξοστάσιο του Δήμου Πεύκης, σε super market και εμπορικούς δρόμους της πόλης, στις 8 Νοεμβρίου.

«Δεν ανεχόμαστε να μας κοροϊδεύουν. Δεν συμβιβαζόμαστε με την αθλιότητα και τα ψίχουλα που μας πετάνε. Είμαστε ξανά στον δρόμο του αγώνα και διεκδικούμε στο ακέραιο συνολικά το πλαίσιο των αιτημάτων μας. Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση που έχουν ανακοινώσει τα συνδικάτα στις 9 Νοεμβρίου, στις 10.30 στα Προπύλαια» καταλήγει η ανακοίνωση του Σωματείου.                   

The post Δράσεις του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑΟΚΑ Αμαρουσίου & Γύρω Δήμων ενόψει της απεργίας στις 9 Νοεμβρίου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα