«Δράκοι, Βασιλοπούλες & Μικροί Ήρωες»… ξεδιπλώθηκαν στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων

Την Κυριακή 16/2, στο Πολιτιστικό Κέντρο της Δημοτικής Ενότητας Μελισσίων του Δήμου Πεντέλης, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Δράκοι, Βασιλοπούλες & Μικροί Ήρωες» του Σωματείου της Πνευματικής Πολιτιστικής και Κοινωνικής Κίνησης Βορείων Προαστίων (ΠΠΚΚΒΠ),
με ομιλήτρια την τέως καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Θράκης Δέσποινα Δαμιανού.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο καλλιτεχνικός διευθυντής Θωμάς Γκουντής,
ο οποίος τόνισε «την εξαιρετική δουλειά Παιδείας & Πολιτισμού που διενεργείται στον φορέα».

Η πρόεδρος της ΠΠΚΚΒΠ, Βιβή Μπάγιου, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, καλωσόρισε τους

παριστάμενους, ευχαρίστησε την κυρία Δαμιανού, τους μικρούς μαθητές, τους γονείς και τη δασκάλα του μπαλέτου, Εβελίνα Μποτού, τον κ. Κυριάκο Μαρκούδη για την ηχητική επιμέλεια, καθώς και τους χορηγούς που πάντα στηρίζουν τις εκδηλώσεις του συλλόγου.

Η κ. Δαμιανού, αφού ευχαρίστησε θερμά για την πρόσκληση την κ. Ευαγγελία Βλυσίδου-Λεονταρίδου, με γλαφυρότητα και απλότητα καθήλωσε το κοινό, επισημαίνοντας τη μεγάλη αξία του παραμυθιού ως μέσο ψυχαγωγίας και εκπαίδευσης και τη συμβολή του στην ψυχοσύνθεση των μικρών παιδιών. Στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις των παρισταμένων, ενώ αμέσως μετά οι «λιλιπούτειες» χορεύτριες του τμήματος της Χορευτικής Προπαιδείας, υπό την εξαιρετική διδασκαλία της κυρίας Εβελίνας Μποτού, «έντυσαν» χοροθεατρικά τον μύθο και καταχειροκροτήθηκαν από όλους.

Στοτέλος της εκδήλωσης,η Επίτιμη Πρόεδρος και Ιδρύτρια τουσωματείου
κα Ευαγγελία Βλυσίδου-Λεονταρίδουαπένειμε Έπαινο & Λουλούδια στηνομιλίτρια καΔέσποινα Δαμιανούη δε Πρόεδρος τηςΠνευματικής Κίνησης κα Βιβή Μπάγιουαπένειμε Έπανιο& Λουλούδια στη δασκάλα Κλασσικούχορού
κα ΕβελίναΜποτού.

The post «Δράκοι, Βασιλοπούλες & Μικροί Ήρωες»… ξεδιπλώθηκαν στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα