Δωρεάν καθημερινά rapid tests για τους μαθητές του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Από την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό θα προσφέρουν δωρεάν rapid tests σε όλους τους μαθητές της πόλης οι οποίοι έρχονται σε επαφή με κρούσμα και εμπίπτουν στην υποχρέωση ελέγχου.

Κλιμάκιο υγειονομικών θα βρίσκεται στο ΚΑΠΗ του Ερυθρού Σταυρού (Πεύκων 10) από Δευτέρα ως Παρασκευή, τις ώρες 8:30 με 14:30, προκειμένου να

διεξάγει τα tests, για τα οποία θα εκδίδεται και το απαιτούμενο πιστοποιητικό.

Για την διενέργεια της εξέτασης δεν χρειάζεται ραντεβού, απλά η βεβαίωση υποχρέωσης ελέγχου από τη διεύθυνση του εκάστοτε σχολείου.

Η δημοτική αρχή σημειώνει ότι ανάλογα με την κίνηση της κάθε ημέρας -και βέβαια με προτεραιότητα στα παιδιά- το κλιμάκιο δύναται να διεξάγει test και σε ενήλικους δημότες, οι οποίοι, ομοίως, έχουν έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα ή εμφανίζουν συμπτώματα.

«Ευχαριστώ θερμά των πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, δρ. Αντώνη Αυγερινό, που ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα – πρότασή μας και θα μας ενισχύσει με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο ώστε να διαφυλάξουμε την υγεία των παιδιών της πόλης, ιχνηλατώντας τα κρούσματα τα οποία εμφανίζονται στα σχολεία. Με αυτόν τον τρόπο δίνουμε μια ακόμα λύση στους γονείς του Δήμου, ώστε μαζί να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τα παιδιά μας», αναφέρει ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος.

The post Δωρεάν καθημερινά rapid tests για τους μαθητές του Δήμου Ηρακλείου Αττικής appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δωρεάν, Δήμου Ηρακλείου Αττικής,dorean, dimou irakleiou attikis