Δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου στις 26 και 27/3 για τους κατοίκους του Δήμου Παπάγου-Χολαργού

Στη διενέργεια δωρεάν ελέγχων ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) για τους κατοίκους της πόλης, προχωρά ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού, σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Μαρτίου 2021, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, την Παρασκευή 26 Μαρτίου από τις 10:00 έως 15:00 θα διενεργηθούν έλεγχοι μόνο για πεζούς, στην πλατεία Φανερωμένης Χολαργού, ενώ το Σάββατο 27 Μαρτίου από τις 10:00 έως 15:00 θα διενεργηθούν έλεγχοι με τη μέθοδο drive

through (μέσα από το αυτοκίνητο), στην οδό 8ης Μεραρχίας Παπάγου (πρώην Πεντέλης).

Η διοίκηση επισημαίνει ότι οι πολίτες θα πρέπει να προσέρχονται με αυτοκίνητο ή άλλο όχημα (μηχανή, ποδήλατο).

Προσέλευση-αποχώρησηΡεύμα 1: Προσέλευση από τις οδούς Αναστάσεως και Κορυτσάς και αποχώρηση από την οδό Κύπρου.Ρεύμα 2: Προσέλευση από τις οδούς Κύπρου και Στατ. Αλεξάνδρου Παπάγου και αποχώρηση από την οδό Κορυτσάς.Γενικές οδηγίες-επισημάνσειςΝα φοράτε μάσκα.Να γνωρίζετε τον ΑΜΚΑ ή να έχετε μαζί σας ταυτότητα.Θα σας ζητηθεί να δώσετε κινητό τηλέφωνο για την αποστολή του αποτελέσματος.

The post Δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου στις 26 και 27/3 για τους κατοίκους του Δήμου Παπάγου-Χολαργού appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δωρεάν, 273, Δήμου Παπάγου-Χολαργού,dorean, 273, dimou papagou-cholargou