Δωρεάν διανομή προϊόντων σε δικαιούχους ΚΕΑ – ΤΕΒΑ Δήμου Γαλατσίου

Πραγματοποιήθηκε η δωρεάν διανομή προϊόντων στις τετραμελείς οικογένειες του Δήμου Γαλατσίου, δικαιούχους του νέου προγράμματος ΚΕΑ, την Τρίτη 5 Μαρτίου 2019 στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου «ΠΑΛΑΙ» (επί της Λεωφ. Βεΐκου –απέναντι από το Άλσος Βεΐκου). Ο Δήμος Γαλατσίου ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης 40 της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα, Περιφέρειας Αττικής, συμμετέχει στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επισιτιστικής

& Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».

Από 1η Ιουνίου 2017 ωφελούμενοι του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) καθίστανται αυτοδίκαια οι εκάστοτε δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ). Η διανομή αφορούσε 46 δικαιούχες τετραμελείς οικογένειες και ολοκληρώθηκε επιτυχώς με τη συνεργασία της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα, Περιφέρειας Αττικής, υπαλλήλους του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Μέριμνας της Δ/νσης Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας και με την συνδρομή υπαλλήλων του Τμήματος Καθαριότητας της Δ/νσης Περιβάλλοντος, καθώς και εθελοντών του Δήμου Γαλατσίου.

Η διαδικασία διανομής διεξήχθη, όπως ενημερώνει ο Δήμος Γαλατσίου, ομαλά καθώς:

Για την ακριβή ώρα προσέλευσης – διανομής, οι ωφελούμενοι έλαβαν γραπτό μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο που είχαν δηλώσει κατά την αίτησή τους.Αναρτήθηκαν σε εμφανή σημεία ανακοινώσεις για την διανομή( ΚΕΠ, Δημόσιες Υπηρεσίες, χώρο διανομής κ.λ.π.)Έγινε ανακοίνωση στο site και FB του Δήμου Γαλατσίου.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι, πλέον η ταυτοποίηση των ωφελουμένων γίνεται με λογισμικό, το οποίο δημιουργήθηκε ειδικά για την περίσταση, προκειμένου αφενός να αποφευχθούν οι διπλοεγγραφές και αφετέρου να καταστεί ταχύτερη η διαδικασία διανομής των προϊόντων στους δημότες.

The post Δωρεάν διανομή προϊόντων σε δικαιούχους ΚΕΑ – ΤΕΒΑ Δήμου Γαλατσίου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα