Δωρεά βιβλίου από μαθητή Δημοτικού στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης για πυρόπληκτο συνομήλικό του

Τη δράση του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης για τη συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας, φαρμάκων και αλλά ειδών πρώτης ανάγκης επισκέφτηκε, μαζί με την οικογένειά του, ένας μικρός μαθητής Δημοτικού και χάρισε, με πολύ αγάπη, ένα παιδικό βιβλίο, με τίτλο «Τα συναισθήματα μου, Όταν νοιάζομαι για τους άλλους», με την επιθυμία να πάει ως δώρο δικό του σε ένα μικρό παιδί, μαθητή Δημοτικού, στις πυρόπληκτες περιοχές, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Με αφορμή τη δωρεά του μικρού μαθητή,

ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, σημειώνει:

Δεν έχω λόγια και νομίζω περισσεύουν τα λόγια, καθώς αυτές τις συγκινητικές στιγμές βιώνουμε ένα τεράστιο μεγαλείο ψυχής και ανθρωπιάς!

Εμείς, οι μεγάλοι, ας δούμε μέσα από τα μάτια ενός μικρού παιδιού έναν ψυχικό κόσμο που ξεχειλίζει από αγάπη και αλληλεγγύη, φροντίδα για τον συνάνθρωπό μας, για όλους τους συνανθρώπους μας, που δοκιμάζονται.

Τον ευχαριστούμε θερμά για αυτήν την ανιδιοτελή του πράξη και τον συγχαίρομε για την όμορφη σκέψη του. Να έχει υγεία και καλή πρόοδο στη ζωή του!

Πολλά συγχαρητήρια και θερμές ευχαριστίες σε όλους!

The post Δωρεά βιβλίου από μαθητή Δημοτικού στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης για πυρόπληκτο συνομήλικό του appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα