Δημόσια διαβούλευση για τον νέο Κανονισμό Καθαριότητας του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης εφαρμόζει νέο Κανονισμό Καθαριότητας και ζητά τη γνώμη των πολιτών θέτοντάς τον σε δημόσια διαβούλευση.

Όπως αναφέρεται σε χαρακτηριστική ανακοίνωση, «Λίγα λεπτά από το χρόνο σας αρκούν για να συμπληρωθεί η σχετική φόρμα και να συμβάλλετε στην βελτίωση της εικόνας της πόλης μας! Επισκεφθείτε τη σελίδα του Δήμου, μελετήστε το κείμενο του Κανονισμού, συμπληρώστε τη φόρμα και αποστείλετε την έως τις 30/4 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]».

Το

σχέδιο του νέου Κανονισμού Καθαριότητας βρίσκεται εδώ.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, δήλωσε σχετικά: «Η νέα δημοτική Αρχή ενθαρρύνει τους δημότες να έχουν θέση και ρόλο στη λήψη αποφάσεων. Εφαρμόζουμε το νέο Κανονισμό Καθαριότητας του Δήμου μας και χρειαζόμαστε κάθε καλή ιδέα που θα μας βοηθήσει να τον βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο, με στόχο να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η γνώμη κάθε δημότη μετράει! Αναμένουμε και ευελπιστούμε σε μαζική συμμετοχή στην δημόσια διαβούλευση!».

The post Δημόσια διαβούλευση για τον νέο Κανονισμό Καθαριότητας του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δημόσια, Κανονισμό Καθαριότητας, Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης,dimosia, kanonismo kathariotitas, dimou lykovrysis – pefkis