Δήμος Παπάγου-Χολαργού: Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η αποκομιδή κλαδιών και πρασίνου

Με εντατικούς ρυθμούς η αποκομιδή των κλαδιών και πρασίνου, τόσο με συνεργεία του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, όσο και με ιδιωτικά συνεργεία που έχει μισθώσει ο Δήμος.

Η δημοτική αρχή αναφέρει σχετικά: «Όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενες ανακοινώσεις ο όγκος των κλαδιών και πρασίνου είναι πάρα πολύ μεγάλος. Ενδεικτικά σας αναφέρουμε ότι κατά την εβδομάδα που πέρασε μεταφέρθηκαν περισσότερα από 160 φορτηγά με κλαδιά και πράσινο στο Σημείο Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων.

Εκτός των οχημάτων που μαζεύουν από την αρχή της προηγούμενης εβδομάδας και συγκεκριμένα:

Πέντε οχήματα με αρπάγη, για
το μάζεμα των πεσμένων κλαδιών από το πρωί έως το βράδυ.Ένα τριαξονικό απορριμματοφόρο/πρέσα.Ένα ανατρεπόμενο φορτηγό.Ένα όχημα/φορτηγό, για στενά σημεία.

Από σήμερα Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου στη “μάχη” ρίχτηκαν άλλα δυο ιδιωτικά φορτηγά με αρπάγη. Ζητάμε για ακόμη μια φορά την κατανόηση των πολιτών. Τόσο τα συνεργεία του Δήμου, όσο και τα ιδιωτικά εργάζονται ανελλιπώς από το πρωί έως το βράδυ, καθώς και τα σαββατοκύριακα.

Τέλος, κάνουμε έκκληση στους πολίτες να περιορίσουν τα κλαδέματα σε ιδιόκτητους χώρους στα απολύτως αναγκαία (επικίνδυνα κλαδιά κλπ), ώστε να διευκολύνουν το έργο του Δήμου μας».

The post Δήμος Παπάγου-Χολαργού: Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η αποκομιδή κλαδιών και πρασίνου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δήμος Παπάγου-Χολαργού,dimos papagou-cholargou