Δήμος Κηφισιάς: Με μηνύματα προστασίας περιβάλλοντος και εξοικονόμησης ενέργειας το φετινό άναμμα των χριστουγεννιάτικων δένδρων

Δύο λαμπερές βραδιές με μουσική, φως, λάμψη και κυρίως με μηνύματα προστασίας περιβάλλοντος και εξοικονόμησης ενέργειας, διοργάνωσε ο Δήμος Κηφισιάς για το φετινό άναμμα των χριστουγεννιάτικων δένδρων.

Παρουσία εκατοντάδων πολιτών, μικρών και μεγάλων γιορτάστηκε η έλευση της Θείας Γέννησης με τη φωταγώγηση των δένδρων που υψώθηκαν σε κεντρικά σημεία Νέας Ερυθραίας και Κηφισιάς.

Ο δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος στο χαιρετισμό επεσήμανε:

«Το πνεύμα των Χριστουγέννων της κατανόησης, της αγάπης και της προσφοράς

τυλίγει τις καρδιές μας. Στην Κηφισιά και τη Νέα Ερυθραία τα πανύψηλα δέντρα που ταξίδεψαν από την Ευρυτανία ανάβουν με τρόπο πρωτοποριακό: ποδηλατώντας. Ένα ξύλινο ποδήλατο ελληνικής κατασκευής προερχόμενο από καμένα δάση σε πληγείσες περιοχές δίνει την ενέργεια σε γεννήτρια φωταγωγώντας τα δύο δέντρα- σύμβολα των ημέρων για να φέρουν τύχη στις πόλεις μας. Καλά Χριστούγεννα με υγεία, υπομονή και ειρήνη σε όλο τον κόσμο»

Η φωταγώγηση έγινε με οδηγούς στα πετάλια δύο εξέχουσες αθλήτριες του Δήμου. Την μόλις 9χρονη ποδηλάτρια του Πανερυθραϊκού Συλλόγου Μαριαλένα Οικονόμου και τη Μάρβη Γιοβάνη, αρχηγό της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΖΑΟΝ.

Η αναλυτική ανακοίνωση της δημοτικής αρχής και βίντεο από τη φωταγώγηση των χριστουγεννιάτικων δένδρων

The post Δήμος Κηφισιάς: Με μηνύματα προστασίας περιβάλλοντος και εξοικονόμησης ενέργειας το φετινό άναμμα των χριστουγεννιάτικων δένδρων appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δήμος Κηφισιάς,dimos kifisias