Δήμος Κηφισιάς: Μην τοποθετείτε κλαδέματα μαζί με ογκώδη αντικείμενα

Καθημερινή είναι η αποκομιδή κλαδιών και ξερών χόρτων σε Κηφισιά, Νέα Ερυθραία κι Εκάλη από τη Διεύθυνση Καθαριότητας, όπως τονίζει η δημοτική αρχή, η οποία καλεί τους πολίτες να μην τοποθετούν κλαδέματα μαζί με ογκώδη αντικείμενα.

Σύμφωνα με ενημέρωση του αρμόδιου αντιδημάρχου Νικήτα Κόκκαλη καθημερινά πραγματοποιούνται κατά μέσον όρο 30 δρομολόγια φορτηγών με κλαδιά και ξερά χόρτα και πάνω από 900 τον μήνα.

Η δημοτική αρχή υπογραμμίζει πως γίνεται μεγάλη προσπάθεια από τους υπαλλήλους στον σταθμό Μεταφόρτωσης

για την χωριστή διαλογή των πράσινων απορριμμάτων με σκοπό την μεταφορά τους στη Μονάδα Κομποστοποίησης του Ενιαίου Συνδέσμου στα Λιόσια. Επιπλέον, η δημοτική αρχή καλεί τους πολίτες να μην αποθέτουν κλαδέματα μαζί με ογκώδη αντικείμενα.

Σημειώνεται από τη δημοτική αρχή ότι λόγω των ειδικών χαρακτηριστικών του Δήμου Κηφισιάς, πρώτος Δήμος στην Ελλάδα σε κηπαία απορρίμματα, είναι απαραίτητη η προσυνεννόηση (τηλ 210 6200145 – 213 2007272).

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Κηφισιάς:

Ενισχύεται με έκτακτο προσωπικό.Έχει ολοκληρώσει το μεγαλύτερο μέρος των αποψιλώσεων ξερών χόρτων σε δημοτικά οικόπεδα και κοινόχρηστους χώρους.

Τέλος, η δημοτική αρχή αναφέρει ότι οι πολίτες ανταποκρίνονται σε ικανοποιητικό ποσοστό στον καθαρισμό των οικοπέδων τους, μετά τις 2.000 επιστολές που έχουν από σταλεί από τον Δήμο. Παράλληλα, καλεί και τους υπόλοιπους πολίτες να προχωρήσουν στον καθαρισμό των οικοπέδων τους. Για επεμβάσεις σε δασικές περιοχές αναμένεται η συνδρομή της κεντρικής διοίκησης.

The post Δήμος Κηφισιάς: Μην τοποθετείτε κλαδέματα μαζί με ογκώδη αντικείμενα appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δήμος Κηφισιάς, Καθημερινή,dimos kifisias, kathimerini