Δήμος Χαλανδρίου: Να μην παραβιάζονται οι περιφράξεις στις παιδ. χαρές Ιθώμης και Προφ. Ηλία

Η ανάπλαση των δύο παιδικών χαρών επί της οδού Ιθώμης και επί της οδού Προφήτη Ηλία στο Χαλάνδρι βρίσκεται πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας πιστοποίησης και αδειοδότησής τους, όπως ενημερώνει η διοίκηση του Δήμου Χαλανδρίου.

Πρακτικά, οι ελεγκτικοί μηχανισμοί εκτελούν αυτοψίες σχετικά με την τήρηση των προτύπων κατασκευής και λειτουργίας των επιμέρους στοιχείων των παιδικών χαρών (όργανα, θεμέλια, δάπεδα, αποστάσεις ασφαλείας κ.λπ.). Προς το παρόν, όμως, αν και οι δύο παιδικές χαρές δεν έχουν την εικόνα εργοταξίου, δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται,

καθώς εκκρεμεί η υποβολή από την ανάδοχο εταιρεία των σχετικών βεβαιώσεων ελέγχου (certificate control) από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς.

Σε αυτό το πλαίσιο, η διοίκηση του Δήμου καλεί τους πολίτες να μην παραβιάζουν τις περιφράξεις, καθώς οι δύο χώροι δεν καλύπτουν πλήρως τους κανόνες ασφαλείας ακόμα. Μόνο όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία πιστοποίησης και αδειοδότησης θα επιτραπεί η χρήση τους.

The post Δήμος Χαλανδρίου: Να μην παραβιάζονται οι περιφράξεις στις παιδ. χαρές Ιθώμης και Προφ. Ηλία appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα