Δήμος Μπροστά+: Παραίτηση και εγκατάλειψη στην Κάτω Πεύκη

Για «εικόνες εγκατάλειψης στην Κάτω Πεύκη» κάνουν λόγο οι Χαράλαμπος Καρανάσος, τακτικό μέλος στο Δ.Σ. του ΠΕΑΠ και Βασίλης Γρυλλής, κοινοτικός σύμβουλος Πεύκης.

Ειδικότερα, οι κ. Καρανάσος και Β. Γρυλλής αναφέρουν:

«Για μία ακόμα φορά γινόμαστε μάρτυρες θλιβερών εικόνων, δυστυχώς, όχι μόνο αισθητικά, αλλά κυρίως επικίνδυνων για την δημόσια υγεία, την ώρα που η δημοτική αρχή συμπεριφέρεται ως… φαντάρος που μετράει αντίστροφα για την απόλυση.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η οδός Πρεβέζης στην Κάτω Πεύκη, όπου ένα μέρος της έχει μετατραπεί σε σκουπιδότοπο,

δημιουργώντας μια απαράδεκτη εικόνα και εστία μόλυνσης για την γειτονιά. Οι εικόνες που μας έστειλε δημότης της περιοχής, ο οποίος επισημαίνει ότι έχει επανειλημμένα ζητήσει την παρέμβαση της δημοτικής αρχής, είναι αδιάψευστος μάρτυρας της πραγματικότητας.

Είναι θλιβερό και συνάμα εξοργιστικό. Αντιλαμβανόμαστε ότι η σημερινή διοίκηση έχει κουραστεί και περιμένει τη… λύτρωση της αποχώρησης, αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι δεν εξακολουθεί να έχει υποχρεώσεις απέναντι στους πολίτες. Μπορεί ο δήμαρχος να έχει δηλώσει ξεκάθαρα ότι δεν θα διεκδικήσει την επανεκλογή του, ωστόσο, μέχρι την λήξη της θητείας του οφείλει να εξυπηρετεί τις ανάγκες των πολιτών.

Είμαστε εδώ να του το θυμίζουμε σε κάθε ευκαιρία».

The post Δήμος Μπροστά+: Παραίτηση και εγκατάλειψη στην Κάτω Πεύκη appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα