Δήμος Μπροστά+: Η Κάτω Πεύκη πονάει

Την ασφυξία που βιώνουν οι γειτονιές της κάτω Πεύκης μετέφεραν κάτοικοι της περιοχής, σε συνάντηση που είχαμε το πρωί του Σαββάτου, 14 Ιανουαρίου. Ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης και στελέχη της παράταξης, βρεθήκαμε στη συμβολή των οδών Νάξου και Αγωνιστών και είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε τα παράπονα των δημοτών από την εγκατάλειψη που έχουν υποστεί από την απούσα δημοτική Αρχή.

Η έλλειψη κάδων αποκομιδής σκουπιδιών είναι η βασική δυσκολία που αντιμετωπίζουν, ενώ γενικότερα η καθαριότητα είναι μείζον πρόβλημα στην περιοχή. Ταυτόχρονα, το αίσθημα ασφάλειας απουσιάζει

πλήρως εξαιτίας του ελλιπούς φωτισμού, ενώ σοβαροί κίνδυνοι προκύπτουν στην καθημερινότητα των πολιτών εξαιτίας της αυξημένης κυκλοφοριακής συμφόρησης που απαιτεί άμεσες παρεμβάσεις και ρυθμίσεις. Τέλος, οι κάτοικοι επανειλημμένα αναφέρθηκαν στην απουσία χώρων αναψυχής για τα παιδιά, καθώς οι ελάχιστες παιδικές χαρές που υπάρχουν στην περιοχή, παραμένουν κλειστές και σε άθλια κατάσταση.

Αμέσως μετά, ο υποψήφιος δήμαρχος Μάριος Ψυχάλης δήλωσε:

«Η εικόνα που αντικρίζουμε καθημερινά στις γειτονιές της πόλης δεν αξίζει στους δημότες μας. Η κάτω Πεύκη είναι η πιο πυκνοκατοικημένη γειτονιά του Δήμου μας. Παρ’ όλα αυτά, οι κάτοικοι την βλέπουν μέρα με τη μέρα να μαραζώνει. Οφείλουμε να φροντίσουμε αυτή η κατάσταση να αλλάξει. Οι πολίτες αξίζουν μια καθαρή, ασφαλή και όμορφη πόλη για να ζουν. Είμαστε παρόντες για να καταγράφουμε τα προβλήματα, να προτείνουμε λύσεις και να εργαστούμε σκληρά για να τους την προσφέρουμε».

The post Δήμος Μπροστά+: Η Κάτω Πεύκη πονάει appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα