Δημιουργία Αλληλεγγύη: Δεν έχει προηγούμενο η κακοδιοίκηση της δημοτικής αρχής Ν. Ιωνίας

Ότι αποχώρησαν όλες οι παρατάξεις από το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Ιωνίας τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου, αναφέρει η παράταξη Δημιουργία Αλληλεγγύη, καθώς «η δήμαρχος Δ. Θωμαΐδου αρνήθηκε να συζητηθεί το θέμα που κατέθεσαν η ΛΑ.ΣΥ, οι μαζικοί φορείς και οι κάτοικοι της Αλσούπολης, για την ενδεχόμενη μετεγκατάσταση των απορριμματοφόρων στον χώρο της ALTEC».

Μάλιστα, η παράταξη τονίζει: «Η δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Αρ. Χατζησαββίδης στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου δήλωσαν κατ’ επανάληψη στις ομιλίες τους, χωρίς ίχνος πολιτικής σοβαρότητας

– εντιμότητας και σεβασμού στους πολίτες και στους αιρετούς εκπροσώπους τους, ότι η συγκεκριμένη πρόταση της δημάρχου για την αγορά του οικοπέδου ιδιοκτησίας ALTEC δεν πρόκειται να ευδοκιμήσει επειδή η δημοτική αρχή, των οκτώ δημοτικών συμβούλων δεν διαθέτει την πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο που θα αποφασίσει κυριαρχικά, διότι απαιτείται να υπερψηφιστεί από 28 δημοτικούς συμβούλους για να εγκριθεί».

Τέλος, η Δημιουργία Αλληλεγγύη αναφέρει ότι «η συντριπτική πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου και οι κάτοικοι της πόλης μας, έχουμε ήδη απορρίψει το σχέδιο της δημοτικής αρχής για την μετεγκατάσταση του αμαξοστασίου στον πρώην χώρο της ALTEC. Το αμαξοστάσιο προφανώς πρέπει να φύγει από το Δημοτικό Στάδιο, με την τήρηση όμως όλων των νομίμων διαδικασιών. Η δημοτική Αρχή να αποσύρει αμέσως την εξωθεσμική και έκνομη πρόταση της δημάρχου για τη μεταφορά του αμαξοστασίου στον πρώην χώρο της ALTEC».

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της παράταξηςΛήψη

The post Δημιουργία Αλληλεγγύη: Δεν έχει προηγούμενο η κακοδιοίκηση της δημοτικής αρχής Ν. Ιωνίας appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δημιουργία Αλληλεγγύη, Ιωνίας,dimiourgia allilengyi, ionias