Δήλωση στήριξης Στέλιου Μανταίου στον Ηλία Κατσαρό και στην παράταξη Πολίτες σε Δράση Λυκόβρυση-Πεύκη Μαζί

Τη στήριξή του στην παράταξη Πολίτες σε Δράση Λυκόβρυση-Πεύκη Μαζί και τον υποψήφιο δήμαρχο Ηλία Κατσαρό εκφράζει ο Στέλιος Μανταίος.

Στη σχετική ανακοίνωσή του αναφέρει:

Είμαι ο Στέλιος Μανταίος, 55 ετών, πρώην ελεύθερος επαγγελματίας, ενώ πλέον εργάζομαι ως ιδιωτικός υπάλληλος. Τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια δραστηριοποιούμαι ενεργά στον αθλητικό σύλλογο Α.Ε. ΑΘΗΝΑ Μαγκουφάνας σε διάφορες θέσεις εντός και εκτός γηπέδων, έως και αυτής του προέδρου.

Η

ενασχόληση με τον αθλητισμό μου έχει διδάξει ότι για να πετύχει κανείς τους στόχους του χρειάζεται σχέδιο, ομαδική δουλειά και αγάπη γι’ αυτό που κάνει. Το ίδιο ισχύει και για την πόλη μας. Γι’ αυτόν τον λόγο συμμετέχω στην παράταξη Πολίτες σε Δράση Λυκόβρυση-Πεύκη Μαζί, μια παράταξη την οποία χαρακτηρίζει η συλλογικότητα, η συζήτηση και το πνεύμα συνεργασίας, το κοινό όραμα για μια καλύτερη πόλη.

Ο Ηλίας Κατσαρός επάξια είναι επικεφαλής αυτού του εγχειρήματος. Είναι ένας νέος άνθρωπος, ο οποίος δεν έρχεται «από το πουθενά», καθώς στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με τα κοινά και εξακολουθεί να το κάνει, πάντα με ήθος και εργατικότητα. Η ικανότητά του να ακούει τις διαφορετικές απόψεις και να συνθέτει τον καθιστά όχι απλώς έναν άξιο επικεφαλής αλλά και έναν άνθρωπο ικανό να διοικήσει -κάτι που τόσο έχει ανάγκη ο Δήμος μας. Κι αυτό γιατί μέσα στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται στην Αυτοδιοίκηση μετά τη θέσπιση της απλής αναλογικής, χρειάζεται ένας άνθρωπος σαν τον Ηλία, που θα θέτει ως προτεραιότητα το κοινό καλό και το συμφέρον του Δήμου, με σεβασμό και δημοκρατία.

Γι’ αυτούς τους λόγους και πολλούς ακόμα στηρίζω ολόψυχα τον Ηλία Κατσαρό και την παράταξη Πολίτες σε Δράση Λυκόβρυση-Πεύκη Μαζί.

The post Δήλωση στήριξης Στέλιου Μανταίου στον Ηλία Κατσαρό και στην παράταξη Πολίτες σε Δράση Λυκόβρυση-Πεύκη Μαζί appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα