ΔΑΣ ΟΤΑ Δήμου Πεντέλης: Για δεύτερη χρονιά χωρίς κλιματισμό στο κτήριο του Κοινωνικού Κέντρου

Η ΔΑΣ ΟΤΑ Δήμου Πεντέλης καταγγέλλει ότι οι εργαζόμενοι στο κτήριο που στεγάζει τις κοινωνικές υπηρεσίες και τις αντίστοιχες δομές του Δήμου (Κοινωνικό Κέντρο) αναγκάζονται να εργαστούν για δεύτερη χρονιά χωρίς κλιματισμό. Ο λόγος, σύμφωνα με τη ΔΑΣ ΟΤΑ, είναι η μη επαρκής συντήρηση και αποκατάσταση της βλάβης του σχετικού μηχανήματος.

Το γεγονός αυτό «σε συνθήκες που οι εργαζόμενοι στεγάζονται και δουλεύουν σε χώρους που είναι αρκετά μικροί και σε συνδυασμό με την υποδοχή ευπαθών ομάδων, όπως ανθρώπων

με χρόνια νοσήματα, ηλικιωμένων και παιδιών, καθιστά δυσκολότερη την ομαλή  και ασφαλή εξυπηρέτησή τους» υποστηρίζει η ΔΑΣ ΟΤΑ, προσθέτοντας:

«Ζητούμε τα αυτονόητα και την άμεση αποκατάσταση της βλάβης πριν είναι πολύ αργά! Η προτεραιότητα της δημοτικής αρχής θα πρέπει να είναι η στοιχειώδης ασφαλή λειτουργιά των υπηρεσιών και των δημοτικών κτηρίων. Απαιτούμε άμεση αποκατάσταση! Το  να εργαζόμαστε σε ανθρώπινες συνθήκες, χωρίς να κρυώνουμε τον χειμώνα και να ζεσταινόμαστε το καλοκαίρι, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ, είναι στοιχειώδες δικαίωμά μας και θα το διεκδικήσουμε με όλα τα μέσα».

The post ΔΑΣ ΟΤΑ Δήμου Πεντέλης: Για δεύτερη χρονιά χωρίς κλιματισμό στο κτήριο του Κοινωνικού Κέντρου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα