Δ. Παπαστεργίου: Θα βρούμε κοινό τόπο συνεργασίας με τους εργαζόμενους στους Δήμους

Ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) υποδέχτηκε το απόγευμα της Τετάρτης 22 Ιανουαρίου 2020 τον πρόεδρο της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Νίκο Τράκα και την Εκτελεστική Γραμματεία του οργάνου στα γραφεία της ΚΕΔΕ.

«Αποτελείτε ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και η πρόθεσή μας είναι να σας βοηθήσουμε όσο μπορούμε και να βρούμε κοινούς τόπους συνεργασίας» είπε ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, στον χαιρετισμό του και πρόσθεσε: «Αν πάνε καλά οι εργαζόμενοι, πάει καλά και ο Δήμος».

Στο τραπέζι

των συνομιλιών των δύο πλευρών τέθηκαν τα θέματα της κινητικότητας στους Δήμους, αλλά και της ασφάλειας και υγείας των εργαζομένων. ΚΕΔΕ και ΠΟΕ-ΟΤΑ συμφώνησαν ότι πρέπει να βρεθεί ουσιαστική λύση στην αντιμετώπιση της τάσης φυγής υπαλλήλων από τους Δήμους, ενώ για το θέμα της ασφάλειας και της υγείας τονίστηκε ότι πρέπει να τηρούνται όλες οι προδιαγραφές για να αποφεύγονται όσο το δυνατόν ατυχήματα λόγω πλημμελούς εφαρμογής των κανόνων ασφαλείας.

Στην πρώτη αυτή συνάντηση της ΚΕΔΕ με την ΠΟΕ-ΟΤΑ παραβρέθηκαν επίσης ο κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, α’ αντιπρόεδρος και ο κ. Δημήτρης Κάρναβος, β’ αντιπρόεδρος της Ένωσης.

Η ΚΕΔΕ θα μελετήσει αναλυτικά τα αιτήματα των εργαζομένων στην Αυτοδιοίκηση και θα συνεχίσει τις συναντήσεις μαζί τους, προκειμένου όλοι μαζί να συμβάλλουν στην καλή λειτουργία των Δήμων υπέρ των πολιτών, αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή της.

The post Δ. Παπαστεργίου: Θα βρούμε κοινό τόπο συνεργασίας με τους εργαζόμενους στους Δήμους appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα