Δ. Παπαστεργίου: Εκ μέρους της ΚΕΔΕ, θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του Χρήστου Βλαχογιάννη

Με αφορμή τον θάνατο του πρώην δημάρχου Πάρου, Χρήστου Βλαχογιάννη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στην προσπάθειά του να επανέλθει από τις επιπτώσεις της Covid-19 στην υγεία του, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου, σημειώνει ότι «η απώλειά του κάνει την Αυτοδιοίκηση πιο φτωχή».

Ειδικότερα, ο κ. Παπαστεργίου αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση:

Εκ μέρους της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια

στους οικείους του συναδέλφου μας, πρώην δημάρχου Πάρου, Χρήστου Βλαχογιάννη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από πολυήμερη μάχη που έδωσε στην εντατική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, για να αντιμετωπίσει τις επιπλοκές που προκάλεσε στην υγεία του ο κορωνοϊός.

Για μένα προσωπικά η θλίψη είναι διπλή, αφού με τον Χρήστο μοιραζόμασταν όχι μόνον την αγάπη μας για τον αυτοδιοικητικό θεσμό, αλλά και την αγάπη για την ιδιαίτερη πατρίδα μας, αφού ο τόπος καταγωγής του ήταν η Διάβα Καλαμπάκας.

Η απώλειά του κάνει την Αυτοδιοίκηση πιο φτωχή, αλλά είμαι βέβαιος ότι η μνήμη του θα μείνει ζωντανή σε όλους όσους τον γνωρίσαμε, ιδιαίτερα στους πολίτες της τοπικής κοινωνίας της Πάρου τους οποίους υπηρέτησε με συνέπεια κι ευθύνη.

The post Δ. Παπαστεργίου: Εκ μέρους της ΚΕΔΕ, θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του Χρήστου Βλαχογιάννη appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα