Δ. Παπακωνσταντίνου: Πολιτική και αριθμητική αποδοκιμασία της διοίκησης Κεχαγιά

Για «πολιτική και αριθμητική αποδοκιμασία» της διοίκησης του Δήμου Πεντέλης στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 28ης Δεκεμβρίου 2022, οπότε συζητήθηκαν το τεχνικό πρόγραμμα και τα δημοτικά τέλη της νέας χρονιάς, κάνει λόγο ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας (Δημοτική Συμμαχία) Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου.

Μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Παπακωνσταντίνου αναφέρει:

«Το Δημοτικό Συμβούλιο της 28ης Δεκεμβρίου του 2022 επεφύλαξε μία ακόμα δυσάρεστη έκπληξη για τη διοίκηση της κ. Κεχαγιά

και των ακολούθων της.

Αποδοκιμάστηκε πολιτικά και αριθμητικά με ψήφους 17 κατά έναντι 11 υπέρ η εμονική, αυθαίρετη και ασυντόνιστη πολιτική της για τον τρόπο λειτουργίας του Δήμου, καθώς και η αχαρτογράφητη και επικίνδυνη διαχείριση των οικονομικών.

Και το τεχνικό πρόγραμμα και τα δημοτικά τέλη καταψηφίστηκαν με ψήφους 17  κατά έναντι 11 υπέρ, αλλά οι εισηγήσεις εγκρίθηκαν… ελέω των νομοθετικών ρυθμίσεων που εδώ και τρεισήμισι έτη έχουν καταλύσει κάθε έννοια δημοκρατικής λειτουργίας των Δημοτικών Συμβουλίων και έχουν αναδείξει την άποψη της μειοψηφίας υπέρτερη της άποψης της πλειοψηφίας!!!

Για μεν το Τεχνικό Πρόγραμμα οι επιλογές της διοίκησης είναι στην λογική αποφασίζουμε, χωρίς διαβούλευση με του πολίτες, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και τους Συλλογικούς Φορείς. Έργο να ‘ναι  και ό,τι να να ‘ναι… Εγγραφή στον Προϋπολογισμό χωρίς  την ύπαρξη των ανάλογων πιστώσεων, όποτε πληρωθεί και αν πληρωθεί, φόρτωσέ τα στον επόμενο.

Παλιά μου τέχνη κόσκινο!

Για δε τα δημοτικά τέλη, ενώ το 2019, παρά τη μείωση του 10% (από 1,85 σε 1,66 ευρώ ανά τ.μ.) που έγινε από την προηγούμενη διοίκηση, με αντιδήμαρχο Οικονομικών τον Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου, υπήρξε απολογισμός 250.000 ευρώ υπέρ των εσόδων, σήμερα προτάθηκε στο Δ.Σ. προϋπολογισμός 1,3 εκατομμύρια ευρώ υπέρ των εξόδων!!!».

Η αναλυτική ανακοίνωση για τη συνεδρίαση του Δημοτικού ΣυμβουλίουΛήψη

The post Δ. Παπακωνσταντίνου: Πολιτική και αριθμητική αποδοκιμασία της διοίκησης Κεχαγιά appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα