Δ. Κεχαγιά: Απαράδεκτη η απόφαση των ΕΛΤΑ να κλείσουν το υποκατάστημα της Πεντέλης

Ούτε ο Δήμος Πεντέλης δεν… γλίτωσε απά την αναδιοργάνωση που επιχειρεί η εταιρεία Ελληνικά Ταχυδρομεία, κλείνοντας δεκάδες καταστήματα ΕΛΤΑ σε πολλές περιοχές της χώρας.

Στον Βόρειο Τομέα Αθηνών «θύματα» του νέου επιχειρηματικού σχεδίου έπεσαν τα καταστήματα στο Κοντόπευκο Αγίας Παρασκευής, στο κέντρο της Κηφισιάς και στον Παπάγο, ενώ σειρά πήρε και

το κατάστημα στην Πεντέλη.

Η δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά καταγγέλλει την «απαράδεκτη», όπων τη αποκαλεί, απόφαση των ΕΛΤΑ για το κλείσιμο του υποκαταστήματος στην Πεντέλη και ζητά την άμεση ανάκληση της.

Παράλληλα, η δήμαρχος, με επιστολή της, ζητά άμεσα συνάντηση με τη διοίκηση των ΕΛΤΑ και την άμεση ανάκληση της απόφασης, καθώς επισημαίνει ότι «το συγκεκριμένο κατάστημα εξυπηρετεί πολίτες δύο πρώην Δήμων, ήτοι τον Δήμο Παλαιάς Πεντέλης και τον Δήμο Νέας Πεντέλης και η αναστολή λειτουργίας του θα οδηγήσει  στην ταλαιπωρία εκατοντάδες συμπολίτες μας, κυρίως μεγαλυτέρων ηλικιών».

Υπενθυμίζεται ότι αντίστοιχη καταγγελία για τη συγκεκριμένη πολιτική των ΕΛΤΑ έχει γίνει και από τον προέδρο της ΚΕΔΕ Λάζαρο Κυρίζογλου.

The post Δ. Κεχαγιά: Απαράδεκτη η απόφαση των ΕΛΤΑ να κλείσουν το υποκατάστημα της Πεντέλης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κεχαγιά, Απαράδεκτη, ΕΛΤΑ, Πεντέλης,kechagia, aparadekti, elta, pentelis