Χυδαία βεβήλωση στον χώρο του Μπλόκου της Καλογρέζας

Απίστευτη βεβήλωση σημειώθηκε την Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021 στις πινακίδες που έχουν τοποθετηθεί σε κάθε κυπαρίσσι στον χώρο του μνημείου για το Μπλόκο στην Καλογρέζα, εις μνήμην των πεσόντων.

Στην ανακοίνωσή του ο Δήμος Νέας Ιωνίας αναφέρει:

Με μεγάλη μας λύπη, την Παρασκευή 26 Μαρτίου, διαπιστώσαμε τη βεβήλωση στις ταμπέλες που έχουν τοποθετηθεί σε κάθε κυπαρίσσι στη μνήμη των 22 εκτελεσθέντων του Μπλόκου της Καλογρέζας.
Καταδικάζουμε απερίφραστα τη χυδαία αυτή

πράξη και έχουμε ήδη ξεκινήσει τις απαραίτητες εργασίες αποκατάστασης.

Ο ανακαινισμένος και αναβαθμισμένος χώρος του μνημείου, με αφορμή την πρόσφατη απόδοση τιμών στους 22 ήρωες της πόλης μας, φαίνεται ότι ενόχλησε κάποιους που δεν αντέχουν την αισθητική αναβάθμιση του χώρου, πάντοτε με σεβασμό στους νεκρούς.

Όσο κι αν προσπαθούν να δρουν στο σκοτάδι και να καταστρέφουν, το μνημείο θα στέκει πάντοτε αγέρωχο σύμβολο αυτοθυσίας και θα φωτίζει τον δρόμο του αγώνα, τις λεωφόρους του μέλλοντος!

Τον βανδαλισμό καταδίκασε και η δημοτική παράταξη Ενότητα για τη Νέα Ιωνίας, αναφέροντας στη σχετική ανακοίνωσή της:

Η δημοτική μας παράταξη ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ καταδικάζει απερίφραστα τους βανδαλισμούς στο μνημείο των Ηρώων του Μπλόκου της Καλογρέζας από αγνώστους.

Η καταδικαστέα αυτή ενέργεια μας υπενθυμίζει ότι ο αγώνας για τη λευτεριά και ενάντια στον φασισμό και τον ναζισμό είναι πάντα επίκαιρος.

Αθάνατοι οι Ήρωες.

The post Χυδαία βεβήλωση στον χώρο του Μπλόκου της Καλογρέζας appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα