Χριστουγεννιάτικη γιορτή Α’ ΚΑΠΗ Δήμου Πεντέλης

Στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Α’ ΚΑΠΗ Δήμου Πεντέλης παραβρέθηκε η δήμαρχος της πόλης, Δήμητρα Κεχαγιά. Την εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε σε άκρως εορταστικό κλίμα, προλόγισε η υπεύθυνη, Ρένα Κάντσου και πλαισιώθηκε με τη μουσική και τις φωνές του σχήματος «Μελωδική συντροφιά».

Η δήμαρχος ευχαρίστησε τόσο τον υπεύθυνο του ΚΑΠΗ, Νίκο Δροσάτο, όσο και τους συντελεστές της εκδήλωσης, επισημαίνοντας πόσο σπουδαίο έργο εκτελείται καθημερινά στους χώρους των ΚΑΠΗ

και των τριών δημοτικών κοινοτήτων, συνομίλησε με τα μέλη του ΚΑΠΗ και, πέρα από τις ευχές εν όψη Χριστουγέννων, υποσχέθηκε ότι θα συμμετέχει σύντομα και η ίδια σε μια μελλοντική εκδρομή.

Ο εντεταλμένος σύμβουλος, υπεύθυνος ΚΑΠΗ, Νίκος Δροσάτος, στον χαιρετισμό του, μέσα από μια συγκινητική ιστορία, υπογράμμισε την πραγματική ουσία των Χριστουγέννων, που είναι η αγάπη προς τον συνάνθρωπο. 

Παρούσα στην εκδήλωση ήταν και η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος σε Θέματα Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένη Πολίτη, η οποία, απευθυνόμενη στο κοινό, τόνισε ότι θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των κέντρων. 

Οι υπεύθυνοι των υπόλοιπων ΚΑΠΗ Βασιλική Μπάρα, Σοφία Ιορδανίδου και Απόστολος Φρατζής ήταν επίσης παρόντες στη γιορτή και αντάλλαξαν και οι ίδιοι ευχές με τους παρευρισκομένους.

The post Χριστουγεννιάτικη γιορτή Α’ ΚΑΠΗ Δήμου Πεντέλης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα