Χριστουγεννιάτικη εθελοντική αιμοδοσία στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής στις 15/12

Χριστουγεννιάτικη εθελοντική αιμοδοσία οργανώνουν ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής και ο Σύλλογος Εργαζομένων του την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου, από τις 08:30 έως τις 14:00, στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου (Κουντουριώτου και Νεότητος).

Η αιμοληψία θα γίνει από το κινητό συνεργείο του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» για να ενισχύσει τις τράπεζες αίματος σε μια περίοδο όπου, λόγω πανδημίας, παρουσιάζονται σημαντικές ελλείψεις. Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά μέτρα προστασίας που ισχύουν για την είσοδο σε κλειστούς

χώρους.

Η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Δέσποινα Αϊβατζίδου-Ποριώτου δηλώνει σχετικά: «Κάθε χρόνο αποδεικνύουμε ότι το Ηράκλειο ξέρει να προσφέρει ζωή. Έτσι και φέτος είμαι σίγουρη ότι οι Ηρακλειώτες θα ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας και, μαζί, θα κάνουμε το πιο όμορφο, το πιο πολύτιμο χριστουγεννιάτικο δώρο στους συνανθρώπους μας, δώρο για το οποίο δεν χρειάζεται να βάλουμε χρήματα, παρά μόνον αγάπη. Σας περιμένουμε, λοιπόν, ασφαλώς με όλα τα μέτρα προστασίας, και όσους είστε τακτικοί αιμοδότες, αλλά και εκείνους που θα το επιχειρήσετε για πρώτη φορά. Πιστέψτε με, ο οποιοσδήποτε φόβος για τη βελόνα υπερκαλύπτεται στο πολλαπλάσιο με την υπερηφάνεια που θα νιώσετε μετά».

The post Χριστουγεννιάτικη εθελοντική αιμοδοσία στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής στις 15/12 appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χριστουγεννιάτικη, Δήμο Ηρακλείου Αττικής, 1512,christougenniatiki, dimo irakleiou attikis, 1512