Χριστουγεννιάτικες επιταγές μοιράστηκαν σε 189 Μαρουσιώτικες οικογένειες

Στη διαδικασία χορήγησης χριστουγεννιάτικων δωροεπιταγών (60 ευρώ η καθεμία), οι οποίες αφορούν αγορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης (προσφορά των εταιρειών ΣΙΔΕΝΟΡ), παραβρέθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θ. Αμπατζόγλου.

Η προσφορά αφορά 189 Μαρουσιώτικες οικογένειες, εγγεγραμμένες στη λίστα ευπαθών ομάδων σύμφωνα με κοινωνικά κριτήρια. Μεταξύ αυτών των οικογενειών συμπεριλαμβάνονται και εργαζόμενοι του Δήμου. Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο, υπό την επίβλεψη του προέδρου

του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Πέτρου Κόνιαρη.

Ο κ. Αμπατζόγλου, με αφορμή τη χορήγηση δωροεπιταγών, αντάλλαξε ευχές με τους δικαιούχους, τονίζοντας τον ρόλο των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου και τη στήριξή τους στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της πόλης.

Στη διαδικασία της κοινωνικής προσφοράς παραβρέθηκαν ακόμη η αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής, Ρένα Χαλιώτη, η εντεταλμένη σύμβουλος Τουρισμού & Κοινωνικής Ανάπτυξης, Φανή Λέκκα, τα μέλη του Δ.Σ. ΟΙΚΟΙΠΑΔΑ Έφη Μανιάτη, Πηνελόπη Μπρούτα, Κλεοπάτρα Καρκάνη.

Νωρίτερα, εκπρόσωποι των εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου επισκέφθηκαν το Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης, δεχόμενοι υλική βοήθεια για 16 συναδέλφους τους. Τους εργαζόμενους εκπροσώπησε το Δ.Σ. του Συλλόγου: o πρόεδρος, Μανώλης Ηλιάκης, ο αντιπρόεδρος, Νίκος Καλλιμάνης, η γραμματέας Αγάπη Τσιροπούλου, ο ταμίας Παύλος Γκόκας.

The post Χριστουγεννιάτικες επιταγές μοιράστηκαν σε 189 Μαρουσιώτικες οικογένειες appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα