Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις από τον ΠΑΟΔΑΠ

Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις του Δήμου Αγίας Παρασκευής για τον εορτασμό των Χριστουγέννων. Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) συμμετείχε σε αυτές με τα μουσικά σύνολα του δίνοντας έναν ξεχωριστό τόνο.

Συγκεκριμένα, το πρωί του Σαββάτου 8 Δεκεμβρίου 2018 η Μπαντίνα – Παιδική Φιλαρμονική του Δήμου Αγίας Παρασκευής βρέθηκε στον Τσακό και ερμήνευσε μελωδίες στη γιορτή του Συλλόγου Κατοίκων της περιοχής.

Επίσης, στα Πευκάκια η Φιλαρμονική του Δήμου Αγίας Παρασκευής ήταν η ψυχή της γιορτής με τον τοπικό σύλλογο και τον Σύλλογο «Κορύβαντες».

Το

απόγευμα της ίδιας ημέρας, το καινούριο σχήμα του ΠΑΟΔΑΠ η ομάδα κρουστών Βatuca Αγίας Παρασκευής ξεκίνησε από την πλατεία του Άη Γιάννη και παίζοντας έφτασε στην κεντρική πλατεία για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δένδρου.

Ο ΠΑΟΔΑΠ συνεχίζει τις εκδηλώσεις του για όλη την περίοδο των εορτών με ένα πολύ πλούσιο πρόγραμμα και συγκεκριμένα:

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

Μεγάλη χριστουγεννιάτικη συναυλία του Δημοτικού Ωδείου στο Β΄ Γυμνάσιο Νεαπόλεως 7 στις 18:00.Τα τμήματα μοντέρνου χορού του ΠΑΟΔΑΠ και η ΕΝΕΒΑΠ διοργανώνουν βραδιά Swing-Rock ‘n’Roll στην κεντρική πλατεία στις 20.00

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Επειδή τα Χριστούγεννα δεν είναι μόνο «πάρτι», τα τμήματα μοντέρνου χορού μοιράζουν δώρα και είδη πρώτης ανάγκης, αλλά και χορεύουν με τους ηλικιωμένους της Στέγης Γερόντων στις 12:00.

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Ο ΠΑΟΔΑΠ στο σπιτάκι της κεντρικής πλατείας ενημερώνει για τις δράσεις και τα προγράμματα του από τις 9:00 έως τις 14:00.

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Μεγάλη θρησκευτική συναυλία από τν Χορωδία Ενηλίκων του ΠΑΟΔΑΠ στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία στις 19:30.

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Αφήγηση παραμυθιού και ζωγραφική από το Παιδικό Εργαστήριο Τέχνης στο σπιτάκι του Δήμου στην κεντρική πλατεία στις 10:00.

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Ο ΠΑΟΔΑΠ και η Κινηματογραφική Λέσχη οργανώνουν πάρτι με κινηματογραφική μουσική στην κεντρική πλατεία στις 20:00.

«Καλά Χριστούγεννα και μην ξεχνάμε ότι δίπλα μας υπάρχει κάποιος που μας χρειάζεται» τονίζει η διοίκηση του ΠΑΟΔΑΠ.

The post Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις από τον ΠΑΟΔΑΠ appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα