Χρ. Φωτίδης: Πρωτόγνωρα ήθη και πρακτικές στον Δήμο μας

Για «μικροπολιτικές και διχαστικές πρακτικές» της ανεξάρτητης δημοτικής συμβούλου Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνας Πατούλη-Σταυράκη κάνει λόγο ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός» (ΠΕΑΠ), Χρήστος Φωτίδης, με αφορμή τη διεξαγωγή αγώνα μπάσκετ με τίτλο «Ευ αγωνίζεσθαι χωρίς διακρίσεις – αγώνας για όλους» στο Γυμναστήριο Πεύκης.

Το γυμναστήριο είχε παραχωρηθεί στον Α.Ο. Πεύκης και ο κ. Φωτίδης κάνει λόγο για «παραπλανητική αίτηση».

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Πρωτόγνωρα ήθη
και πρακτικές στον Δήμο μας

Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση της κ. Πατούλη, προέδρου του συλλόγου «Φίλων για την UNESCO», ότι διοργανώνει εκδήλωση στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Πεύκης με τίτλο «Ευ αγωνίζεσθαι χωρίς διακρίσεις – αγώνας για όλους», ενώ την ίδια ημέρα και ώρα μας είχε ζητηθεί ο χώρος από τον Α.Ο. Πεύκης για διεξαγωγή αγώνων μπάσκετ με τους Εφήβους και την ομάδα Ανδρών του σωματείου με διοργανωτή την Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής (ΕΣΚΑ).

Είμαστε υποχρεωμένοι να επικρίνουμε τις μικροπολιτικές και διχαστικές πρακτικές της ανεξάρτητης δημοτικής συμβούλου κ. Πατούλη. Η κ. Πατούλη, ως πρόεδρος του συλλόγου «Φίλων για την UNESCO», χρησιμοποίησε μαζί με τον κ. Μακρυνιώτη, που υπογράφει και αυτός ως πρόεδρος του Α.Ο. Πεύκης (αλήθεια, πόσους προέδρους έχει ο Α.Ο. Πεύκης;) έναν απαράδεκτο τρόπο για την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, ώστε να πραγματοποιήσει ως διοργανωτής μια εκδήλωση, ενώ η αίτηση για την παραχώρηση για τη συγκεκριμένη ημέρα και ώρα αναφέρει «διεξαγωγή αγώνων μπάσκετ του σωματείου Α.Ο. Πεύκης με διοργανώτρια την ΕΣΚΑ.

Καταγγέλλουμε λοιπόν αυτές τις πρακτικές και αυτούς που υπογράφουν την παραπλανητική -όπως αποδεικνύεται- αίτηση προς το ΠΕΑΠ και περιμένουμε διευκρινίσεις από τους υπογράφοντες την αίτηση, από τη διοίκηση του Α.Ο. Πεύκης (καθώς ο πρόεδρος κ. Μονεμβασιώτης μας είπε ότι αγνοούσε την αίτηση) και από τους εμπλεκόμενους σε αυτή την εκδήλωση.

Όλοι θα πρέπει να προασπίσουμε τη σωστή και διακριτή λειτουργία των δομών και αυτές τις πρακτικές τις αφήνουμε στην κρίση των πολιτών του Δήμου μας.

Για το Δ.Σ. του ΠΕΑΠ
Ο πρόεδρος Χρήστος Φωτίδης

Παραχώρηση κλειστού γυμναστηρίου Πεύκης

The post Χρ. Φωτίδης: Πρωτόγνωρα ήθη και πρακτικές στον Δήμο μας appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φωτίδης, Πρωτόγνωρα, Δήμο,fotidis, protognora, dimo