Χιόνια στην Αθήνα από την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» – Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί στην Αττική

Η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» αρχίζει να δείχνει τα δόντια της στην Αττική και σταδιακά ξεκινά η διακοπή σε δρόμους όπου υπάρχουν προβλήματα. Έτσι, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, η Αστυνομία ενημερώνει για το κλείσιμο οδών προκειμένου οι πολίτες να αποφεύγουν την ταλαιπωρία. 

Σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση έχει διακοπεί, λόγω έντονων καιρικών φαινομένων, η κυκλοφορία των οχημάτων επί της περιφερειακής οδού Πεντέλης – Νέας Μάκρης (Λεωφόρος Διονύσου), από το ύψος του ΓΣNA 414 έως τη θέση «Άγιος Πέτρος». Επίσης, διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων υπάρχει στην ΠΕΟ

Ελευσίνας – Θηβών και στα δύο ρεύματα από τη Χ/Θ 5.000 (πρατήριο καυσίμων Revoil) έως τα όρια του Ν. Αττικής με το Ν. Βοιωτίας.

Επίσης, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων:

α) Στην επαρχιακή οδό Τατοΐου – Αγ. Μερκουρίου από το ύψος της συμβολής της με την οδό Χλόης (Βασιλικά Κτήματα) στη Βαρυμπόμπη, ρεύμα κυκλοφορίας προς Άγιο Μερκούριο.

β) Στην επαρχιακή οδό Μαλακάσας – Αγ. Μερκουρίου από το ύψος της συμβολής της με την οδό Τυρταίου στις Αφίδνες, ρεύμα κυκλοφορίας προς Άγιο Μερκούριο.

Από το απόγευμα του Σαββάτου (4/2) έχει τεθεί σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας παντός είδους βαρέως οχήματος μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων:

Και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της ΝΕΟ Αθηνών-Λαμίας, στο τμήμα της από το ύψος του Α/Κ Καλυφτάκη μέχρι τη χ/θ 57,300 (όρια Ν. Αττικής).Καθ’ όλο το μήκος της Αττικής Οδού, της Δυτικής Περιφερειακής Λεωφόρου Υμηττού και της Περιφερειακής Αιγάλεω, καθώς και στο παράπλευρο αυτών οδικό δίκτυο.Και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας ΠΕΟ Ελευσίνας-Θηβών από τη χ/θ 5,000 (πρατήριο καυσίμων REVOIL- πρώην CYCLON) έως τα όρια του Ν. Αττικής με το Ν. Βοιωτίας (χ/θ 30,000).

Ακόμη, από τις 06.00 σήμερα το πρωί δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων, επί της Λ. Πάρνηθος από την 22η χ/θ (τελεφερίκ) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Τέλος, από τις 18:00 το Σάββατο (4/2) πρέπει τα αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών να είναι εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα, κατά την κυκλοφορία τους στο σύνολο του οδικού δικτύου του Ν. Αττικής.

Πηγή: reader.gr

The post Χιόνια στην Αθήνα από την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» – Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί στην Αττική appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα