Χαλάνδρι – Ορίζοντας 2023: Πλήρη στήριξη στους εργαζομένους και θέσεις εργασίας του Δήμου

Η δημοτική παράταξη μας έχει ως κύριο σκοπό την ενίσχυση της ποιότητας ζωής στο Χαλάνδρι. Για το σκοπό αυτό είναι αναγκαία η αποτελεσματική λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου. H καρδία του Δήμου είναι οι άνθρωποι του. Για αυτό τα 3 έτη παρουσία  μας έχουμε στηρίξει πλήρως τους εργαζομένους και τις θέσεις εργασίας του Δήμου, ώστε να μπορούν, ειδικά σε θέσεις πρώτης γραμμής, να πράξουν αποτελεσματικότερα το καθήκον τους προς τους πολίτες του Χαλανδρίου. Στην καθημερινότητα, στην οικονομική επιτροπή και στο Δημοτικό Συμβούλιο έχουμε στηρίξει όλες

τις σημαντικές θετικές αποφάσεις για την προστασία και ανάπτυξη της αποτελεσματικής εργασίας στο Δήμο.

Στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο στηρίξαμε την ομόφωνη απόφαση να στηριχθούν πλήρως οι 58 συμβασιούχοι εργαζόμενοι στους βρεφονηπιακούς σταθμούς της πόλης που διεκδικούν με αγωγή τη μονιμοποίησή τους και να γίνουν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες από το Δήμο. Ο λόγος απλός και αυτονόητος: Η σημαντική βελτίωση των κρίσιμων δημοτικών υπηρεσιών απαιτεί σταθερές μόνιμες θέσεις εργασίας. Η πρόταση διοίκησης μας για την νέα δημοτική περίοδο από το 2024 περιλαμβάνει συγκεκριμένες μελετημένες εποικοδομητικές δράσεις ανθρώπινου δυναμικού, για τη στήριξη, ενίσχυση και βελτίωση των θέσεων εργασίας και των εργαζομένων στο Δήμου, των συνθηκών εργασίας και συνεργασίας.

Η δημοτική μας παράταξη αποτελεί στην κοινωνία του Χαλανδρίου το μοναδικό και δυναμικό νέο πόλο σύνθεσης προτάσεων και συμπολιτών μας, για την δημιουργία μιας νέας διαφορετικής φιλοσοφίας και πρότασης διοίκησης του Δήμου. Μιας νέας πρότασης που έχει ως πυρήνα πρώτα το Χαλάνδρι και την ανάδειξη του σε κορυφαίο τόπο ποιότητας ζωής. Δύναμη μας η αγάπη για την πόλη και τους ανθρώπους της, η συλλογική δημοκρατική πράξη, η σύνθεση άξιων και αξιών, η διαρκής βελτίωση και αναβάθμιση των υποδομών και της λειτουργίας του Δήμου και τελικά η πίστη μας ότι μπορούμε καλύτερα για όλους.

Εκ μέρους της δημοτικής παράταξης,

Μάνος Κρανίδης

Δημοτικός Σύμβουλος, Επικεφαλής “Χαλάνδρι-Ορίζοντας 2023”

Υποψήφιος Δήμαρχος Χαλανδρίου

The post Χαλάνδρι – Ορίζοντας 2023: Πλήρη στήριξη στους εργαζομένους και θέσεις εργασίας του Δήμου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα